Merhaba uzun yoldayım benzincide durdum aracın bu şekilde şu akıttığını gördüm. Klima full açık su da antifiriz tadı yok ama emin olamadım klima bu bçlgeden mi tahliye yapıyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eğer su ise klimadan geliyordur.bu da normal.bir kere benimde başıma gelmişti.petrole çektim.meğer klima şu çıkışıymış
Klimanın su tahliye hortumu, sağ ön yolcu sol ayak kısmında. Havada nem faz olunca, sürekli tahliye ediyor. Normal havalarda da, damla damla şeklinde olur. Tapatalk ile gönderildi.
sağ tekerleğin arkasında klima kompresörü var kısa bir borudan klima su tahliye çıkışı burada bulunur arabanın altına eğilince direksiyonu sola çevirip bakınca da hortum görünür, klimayı kapattığınızda su gelmiyorsa ve soğutma suyunda azalma yoksa problem yoktur.
Erencim şimdi klimasız 10-15 km civarı kullandım durdum baktım damlama falan yok. Sorun olsa her zaman damlama olur diye düşünüyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
problem yok abi devam et çevrede fazla milenyum accent kullanıcısı kalmasa da demek hala soğutma suyu eksiltmeyen temiz milenyumlar var
Valla kardeşim o iş hiç sandığın gibi değil 2 ay önce falan alr borular parladı değiştik, kalorifer peteğinün orda T boru var o yırtıldı değiştik en son geçen cumartesi kelepçeler çürümüş onları değiştikte şimdi rahatım. Bunuda önce yine radyatör suyu sanıp beynimden vurulmuşa döndüm ama değilmiş Allah’tan ama yarın yine tam dinlenmişken bir bakıcam radyatör suyuna içim rahat etmiyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi