Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Su Alma

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda okantufan tarafından 8 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. okantufan

okantufan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Okan Tufan
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Araban mı var derdin var :) Aydında bir kaç gündür kuvvetli yağış var. sabah arabama bindiğimde yolcu koltuğunun önündeki paspasta su olduğunu gördüm. kalorifer tesisatının olduğu yerler baktım birşey yok. sanırım kapının altında(lastiğe yakın yer) oradan su girmiş. ne yapmak lazım??? teşekkürler.

2. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    okan abi bu konuyla ilgili arama yaparsan forumda 2-3 konu olması lazım. üstelik resimli anlatımlı. ben arama yaptım da hata verdi bi de sen deneyiver.

3. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynı sorun bendede vardı.bende bu accent vardı.nerden alıyo biliyomusun.
    sileceklerin altında su birikiyor ya.çukur gibi yer var.yolcu kenarında bi delikten sızıyor.götür sanayiye orda silikonla hallederler.basit bişey ama bulması çok zor.

4. erolakbıyık

erolakbıyık Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu konuyla ilgili bilgi vardı .ön camın altındaki siyah olan ızgarayı cıkartıp hada altta küçük siyah bir ızgaradaha var sanırın olun altından aılyor. ben o ızgarayı cıkartıp temizledikten sonra ızgaranın eyrafına silikon cekip yerine oturttum cuan su falan almıyor üstteki ızgarayı çıkarmak icin kliplere üsten bastırınca acılıyor zaten iki tane var cok basit.

5. ultraviolet

ultraviolet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Benim araç da kaputun altındaki lastiklerden alıyor malesef

6. okantufan

okantufan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Okan Tufan
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    tavsiyeler için teşekkürler. bahsettiğiniz ızgarayı söktüm. zaten altında keçe gibi birşey varmış ama yok denecek kadar aşınmış. herhalde oradan alıyor. sanayiye götürdüm ama bu havada silikon çekilmez dediler.(devamlı yağmur yağıyor). havalar düzelince gerekli işlemi yaptırıp yazarım sitemize.

7. Zenisa

Zenisa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım benim arabada 2001 hyundai aynı sıkıntı bendede vardı servis yaparız fakat bir gün beklemeniz lazım dediler bende kendim uğraştım yaptım ama akla karayıda saçtim şimdi hiç akıntı yok.nasıl yaptın derseniz pimapencilerin kullandığı köpüğün küçüğünden aldım 6 tl. 50 cm kadarda serom hortumuna benzer hortum aldım ve sağ ön taraftaki sileceğin altındaki ızgarayı söküp elinizi soktuğunuzda tas gibi bir şey var onun dip tarafından itibaren azar azar sıktım va yapılan yeride ayna tutarak görebilirsiniz.yalnız şunuda söyleyim ben tornacı olduğum için bu tür şeyler elimden geldiği için yaptım dediğim gibi bayağı zorlandım

Bu Sayfayı Paylaş