Bugün İzmirde baya iyi yağmur yağdı malum heryeri su bastı bende aracı kapı altına kadar su birikintisi vardı geçerim diye girdim ama bi süre sonra su birikintisinde stop etti araç aracı kenara iktirdim hava filtresini açtım filtre ıslanmış kutunun dibinde de az bi su vardı bir kere marşa bastım çalışmadı araç bende aracı orda bıraktım işe gittim. Aracım dizel motora kadar ulaşmışmıdır su akşam gidip marş bassam çalışır mı çok büyük bi sorun oluşmuşmudur
Merhaba, kapı altı sudan stop etmesi garip, kaput altına su geçmiş gibi, filtreden önce akü ve sigortalar var, kontak açınca gösterge tepki veriyormu bakmak lazım, Çalıştırmak riskli olur bence, yarım kontakta OBD ile hata kodu alınırmı bilmiyorum. Stop etmesi hata kodu vermişse bakmak lazım, Geçmiş olsun umarım fazla sorun çıkarmaz.
Elektrik ile ilgili bi sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü anahtarı çevirince ekrandaki ışıklar yanıyor anormal herhangi bişey gözükmüyor ekranda hava filtresini söküp bıraktım sadece kuruması gereken bi yer varsa kurusun diye. İyimser yaklaşıp acaba hava filtresi ıslandı da hava girmedi diye stop etmiş olabilir mi diyorum belki su ulaşmamıştır içeri en azından öyle umuyorum