Merhabalar. Stop lambasının biri kırıldı yenisini alıcam fakat yan sanayilere yanaşmak ıstemıyorum,orjinalleri de bayaa bi tuzlu. Bende renk farkı olmasından korkuyorum biraz. ( Özellikle Frene basınca acık kırmızı-koyu kırmızı gibi) Orjinal tadında onerebilicegınız marka varmı yoksa illa orjinal mı olucak ?
Orjinal olması her zaman iyidir. Benim yumurtanın stoplarını aldığım kişi eskileri solduğu için yan sanayi parça değiştirmişti. Şu an söylediğiniz gibi frene basınca ya da parkları yakınca pembe ile kırmızı arası bir renkte görünüyor.
Benimde sol arka stop yan sanayiydi çok fena soldu. Servis 200 kusur fiyat çekti Hurdacıdan çıkma orjinal 80 Tl ye aldım... Bugün sipariş verdim yarın elimde olacak insallah...
geçen önümde bir toyota vardı arka sağ lambasının en alt kademesi akvaryum gibiydi dur kalk yaptıkça lık lık sallanıyordu.
Bende diyorum depo marka alayım iki stopa da en şeffaf cam filminden çektireyim solma falan derdını de ortadan kaldırayım ?
Mantıklı ama su almaması gerektiği konusunda uzman kişiler tarafından değiştirilebilirse sorun olmaz sanırım GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi