arkadaşlar banim yumurta kasanın stop sigortası atıyor değiştiriyorum frene basıyorum tekrar atıyor arka stop tesisatını sol çamurluğun ordan iptal ettim yinede atıyorsigorta kutusunu arkası sağlam müşür iptal ettim yine atıyor kafayı yemek üzereyim başına gelen varmı kurtarın beni ne yaptıysan arkı bulamadın tasiyesi olan varmı
Kaçak vardır mutlaka. Öncelikle lambanın içinden başlayarak iyi bir elektrikçiye baktırmakta fayda var.
Benimde önce sinyaller çalışmıyodu sonra dörtlüler çalışmaz oldu şimdi dörtlüler açık duruyo sinyaller öyle çalışıyo yani dörtlü tuşu basılı ama dörtlüler yanmıyo o basılıyken sinyaller anca öyle çalışıyo
stopları komle ayırdım her ikisinide fayda etmedi ve ayrıca senin ya dörlü flaşörün yada sinyal kolu arızalı olabilir arkadaşım
sigortam doğru ama yinede atıyor sizden ricam bana fren tesisat akım şeması lazım temin ede bilmem mümkünmü bu şekilde yolunu takip edebilirim 98 yumurta kasa accent Düzenleyen : myüksel
Stop lambasının tablasında kısa devre olabilir. bir de bir büyük amperli sigortayı kullanmayı dene. 10 ise 15, 15 ise 20 mesela.
stopları ayırmayı ilk yaptım ve ayrıca bu gibi arızalarda sigorta büyütülmez aracın tesisatını yakarsın arkadaşım aklında bulunsun ben şimdi bulabilirsem eyer tesisat şemasından yoluve sbağlantıları konturol edicem sosun daha iç kısımlarda sanıyorum yani ban tesisat şeması lazım arkadaşlar
Kokpit içinden atıyorsa , Ön kaput altındaki Sigorta panelinide kontrol et derim. Ayrıca arka stoplara bağlı olan başka bir bağlantı da olabilir.Sorun stoplardan değil ortak yerden de olabilir. http://www.upload.tc/download/157631/accent_milenyum_ownertr.pdf.html Yukarıdaki Milenyuım Owner manueli çekip 160-167 arasını incelemeni tavsiye ederim. %100 uyumlu olmasada işini görecektir.
Vaktim olduğunda baktırcam çok teşekkür ederim cevap için. Muğla'da ki sanayici abilerimede diyecek bişey bulamıyorum sorunu bulamadıkları için
bahsettiğim amperlerin toleransı yüksek değil. tesisatı yakmaz. eğer 10 amperlik sigortadan 11 amper geçerse atar 15 amper geçse de atar. yakacak kadar yüksek değerler değil bunlar zaten kısa devre varsa kaç amper takarsan tak yine atar. eski aracımın tablasında 15 yazıyordu ama ben 15 kullanamıyordum mesela. fren pedalındaki fren müşürünü kontrol ettirdin mi?
kısa devre yapıyor olabilir.. elektrik tesisatının gözden geçirilmesi lazım..son zamanlarda kurcaladın mı elektrik tesisatını falan? bağlantı noktalarına çekilen izole bant atmış da olabilir
arkadaşlar elektirik tesisatı ile oynama olmadı müşür konturolü için direk yaptım ve sol çamurluk içinde bir soket var lamba duylarına giden komple söktüm yine attı yine attı ve ayrıca yüksek sigorta taktım ve azdaha tesisatı komple yakıyordunm bu sebeten söyledim arkadaşlar
arkadaşlar arızayı buldum üçüncü stopun tesisatuında bir ek varmış bu ektki bantan 1 yada 2 tel devre tamamlıyormuş beni delirtti ama çözüme kavuştu yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederin kazasıl belasız günler dilerim Düzenleyen : myüksel