Arkadaşlar aracım bugünlerde yoğun trafikte dur kalk yaparken aniden stop ediyor böyle bir şey başına gelen varmı araç otomatik atiker gold lpg kiti takılı SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arıza tespit ettirdim fren sensörü çıktı değiştirdim yine stop etti sonra lpg ragületöründen gaz kaçırıyor olabilir dediler lpg serviside söktürdüm fabrikaya yolladık kontrol içğn bugün krank mili sensörünü değiştirdim deneyip sizle sonucu paylaşacağım SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar Merhaba. Hyundai Accent 2001 atiker lpg li aracım yolda giderken stop ediyor. çalıştırmaya çalışınca almıyor. Bi bes dakika bekleyince çalışıyor. Ustaya gidicem ama gitmeden bi danışayım dedim konuyla bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
Ateslemeden yapiyor olabilir. Egzantirik sensoru ve bobine baktirmanizda fayda var. Mobilden gonderildi.
Önce gaz regülatörünü lpg servisine kontrol ettir basınç yüksekse yapar olmadı krank mili pozisyon sensörü ben snsörü değiştirdim düzldi refülatörüde garantiden fabrikaya yolladım kontrol için SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Krank mili pozisyon sensörünü değişince stop etme sorunu düzeldi lpg regülatörünüde fabrikaya yolladık şu an stop sorunu yok regülatör gelince takılınca stop ederse regülatörden bilemem eğer etmese krank mili sensörü SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet arkadaşlar krank mili sensörü ve lpg regülatörü değişince 1 aydır saat gibi çalışıyor hiç stop etmedi bilginiz olsun ben bu sorunu çözmek için 4 ay uğraştım arıza tespitinde hiç bir şey göstermiyordu SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi