Sonunda kavuştum hemen yapıştırdım. yalnız dışarıdan yapıştırmalı olduğu için hava şartlarından etkilenmeye açık kaldı.
ogun bey gönderecekti şayet gelirse bende gargi amca gibi yukarı yapıştırırdım. Düzenleyen : kepuze06
ogün bey gönderir, bana da o yollamıştı, sağolsun varolsun. yumurta kasayı satıp elantra alınca 2 logo birden isteyecem.
yollayacağım üstadım, ben de iple çekiyorum. sticker geleli baya oldu ama şehre ini bakımları yaptırıp, yıkatıp, yapıştırıp yollayacağım. inşallah pazartesiye bitmiş olcak.
bu arada stickerlarını yapıştırmış arkadaşlara bi sorum var, sizce yapıştırılabilecek en iyi yer neresi? ben fotodaki gibi ya da oranın alt tarafı diye düşünüyorum. yan camlara da olmaz diyorum. ne dersiniz?
Güzel yorumlar için çok teşekkür ederim. Esas ben bana bu sticker'i ulaştıran arkadaşlara ayırdıkları zaman için teşekkür ederim.
Ben alt tarafa yapıştırdım akşam frene basınca da görünsün diye https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif Bu da arkadan görüntüsü
ellere varda bize yok mu ))) ben hala bekliyorum )) sanırım biraz zaman geçmesi lazım ))) yani üyeliğimizin yıllanması lazım herhalde mevlüt abimin verdiği sticker malesef buruştuğundan altına su aldı ve yerinden çıkıyor ( bende foto çekecektim ama çirkin görünüyor. bu arada yarın arabayı muayeneye götürüyorum.