arkadaşlar merhabalar geçen gün araba park halindeyken başka bi araba arka kapıma sürterek geçmiş boyada bişey yok ama yakına geldiğinizde görünen 1.5 cm ye 15 cm lik bi göçük var gözüm hep oraya takılı kalıyo o yüzden oraya yapıştıracak bi sticker önerisi olan var mı acaba
hazır konusu varken sorayım yardımcı olabilecek birileri illaki bulunur .. bundan yapabilecek biri var mı ? nerde nasıl yaptırırım ? çok istiyorum bunu
Hyundaiclubtr'nin vardı arka camlara genelde konuluyordu o tarz bir şey düşünebilirsiniz tam olarak göçüğün yeni nerede bilmiyorum ama kapının açılma yerine falan yakınsa siyah folyo tarzı bir şeyle sanki desen yapmış gibi bir şey de düşünebilirsiniz
Yapması kolay sadece bastırman lazım hatta reklamcıya veya baskı işiyle uğraşan bi yere götürürsen yapıp verirler sana kolay bi iş yani ama illa baskı hali lazım dersen bana bu gece eve dönüyorum yapıp gönderebilirim... LT15i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resim var mı ona göre bi sticker tavsiyesinde bulunacam böyle bi DOHC yazısı fena durmaz.. biraz dah büyüğü tabi
Arkadaşlar konusu açılmışken.Hyundaiclubtr stickerının resimleri lazım.Elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim.Yada güzel tasarımları olan varsa memnun olurum.
Yaptırabilirsin tabii ki ama ücretini bilemem az baskı olduğu için biraz pahalıya gelebilir. Toplu baskıda tane fiyatı uyguna gelir. LT15i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neyse sen bi sor istersen ona göre düşünürüz bi çözüm. LT15i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkur ederim, simdi web sayfalari uzerinden talep maili attim, sonucu bekleyecegim. S/Y Molto Cattiva