2 Liraya bir sayfa sticker yaptırdım ben Muğla da okuyorum 3 hafta sonra okulum bitiyor İzmir de yaşıyorum bir İzmir buluşması olursa herkese verebilirim yada isteyen olursa gönderiyim yada yaptırıyım sticker resimleri aşağıda isteyenler mesaj atsın Bunuda evin camına yapıştırdım
adresimi özelden gönderebildiğimi umut ediyorum.. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif Sticker gönderebilirseniz memnun olurum..
Ben sitenin logosunu direk çıkarttırdım valla orjinalliği bozulmasın zaten öyle abartı bişey sevmem orda şık ve kibar dursun yeter kendini çok belli etmesin ama bide hyundai yazısını ve amblemini beyaz yaptırıpda çıkartırıyım bide öyle bakalım Düzenleyen : emrihak
dijital makinelerde şeffaf etikete beyaz renk baskı maalesef yapılamıyor. ama şeffaf yerine beyaz etikete siyah zemin içinde baskı yaptırabilirsiniz. o da ancak dış taraftan yapışır. isterseniz araca yapıştırıp bi de öyle bakın. normalde bizim stickerlar serigraf yöntemiyle basılıyor. sizin tek olarak yaptırabileceğiniz en uygun yöntem tabelacılarda plotter kesim yaptırtmak olabilir.