2008 model accent eram var. simit tüp takılı. şu stepne işi canımı sıkıyor. hiçbir yere sığmıyor bagajda çok yer kaplıyor. mini stepne diye bişey var 250 lira hemde sadece eni dar ebatlar aynı. broadwaylar gibi bagajın altına monte ettirebilir miyiz bu stepneyi acaba. sizin bildiğiniz bi çözüm yolu var mı arkadaşlar.
Belki olabilir ama bu seferde arabanın altında aşırı derecede görülecek + trafikte otoyolda yerinden çıktığını varsayarsak neler olur neler. Sprey biçiminde sprey kiti kullanabilirsiniz. Yeni üretilen arabalarda bu sistem uygulanmaya başladı. Peugeot 208 modelinde bu şekilde sprey kit var. Öyle zaman olurki öyle yerlerde lastiğiniz patlarki stepne dahi sizi yolunuza devam ettiremeyebilir öyle değilmi 2 lastik patladı misal ( Allah korusun ). Benim arabam dizel ve ben stepneyi çıkarıp o koskoca yeri kullanmayı dahi düşünüyorum.
Eranın bagajına küçük diyorsan biz ne yapalım :RpS_laugh: En güzeli evde kullanmadığın bir bölüm, kiler, balkon falan varsa at gitsin:RpS_laugh: Kücük bir tamir köpüğü al koy bagaja tamam
bu spreyden var bende ama gerçekten işe yarıyor mu bilmiyorum. hiç kullanmadım.inşaallah hiçde gerek kalmaz birde sadece 10 km gidiyor diye duydum. tabi lasdik yarılırsa yapacak bişey yok stepne lazım. ben en iyisi stepneyi sadece uzun yola gideceğimde yanıma alayım. şehir içinde lastik patlarsa spreyi kullanırız. oda olmazsa lasdikçi çağırırız değil mi. ama uzun yolda maalesef başka çare yok gibi geliyor.
bu arada getsi olan arkadaşlara Allah yardım etsin. bi de çocukları varsa aman aman. abimde gets var 2 çocuğu var hali baya kötü bagaj konusunda
Gecen hafta bende 45 lt lık sımıt tüp taktırdım stepne'yi bi kaç gün bagajda gezdirdim.Baktım böle olmıcak arac zaten 1.3 gitmiyo stepnede agır yük yapıyor aracta,senlemı ugrasıcam dedm attım depoya 3 senedir biniyorum aracıma lastık muhabbetnden yolda kalmdm allaha şükür kalırsakta zaten dublex basarım havayı lastıkcıye kadar gider heralde
çok güzel bir uygulama ama geçen sene TEM de TOFAŞ la giderken lastik parçalanmıştı yeni lastik bide o zman bu uygulama işe yaramazki :RpS_sad:
benim jant ta ufak bi delik çıktı, 2 3 günde bir lastik iniyor. Bu spreyden kullansan jant taki delik içinde işe yarar mı acabaa. Dün bir konu açmıştım bununla alakalı hatırlarsınız.
bende lastik tamir spreyi var ama stepneyi de taşımak istiyorum (mini stepne fakat boydan dolayı pandizot yükseliyor). Ne yapabilirim diye düşünüyorum..