Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Stepne Lastik

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda tukstra tarafından 30 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. tukstra

tukstra Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar sağ ön lastiğim patladı bu lastiğin yerine hiç kullanmadığım stepne lastiği daimi olarak kullanmamda bir sakınca var mı stepne lastik arabanın üzerinde gelen lastiktir arabayı 2yıl önce aldımdolayısıyla lastikte 2 yıllıktır şimdiden teşekürler.

2. sdiect

sdiect Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Hakan Yıldız
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Stepne lastiğiniz hız limitli yani ince lastik değil dimi?
    Patlayan lastiğiniz diğer üç lastikle aynı aşındığından onu tamir ettirip kullanmanızı tavsiye ederim,stepneyi acil durumda kullanırsınız yoksa bi sakıncası olmaz.

3. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    km si çok değilse sakıncası olmamalı..ilk birkaç yüz km yinede tedbirli olmak lazımdır belki, yeni stepne lastik yüzeyi diğer lastikler gibi asfalt görüp tutunmasını geliştirmesi için aşınmalı..

lastik yarık mı patlak mı..patlaksa yaptırın patlağı kullanın..yarıksa stepneyi takın stepne yerinede 50-60 tl lik debica falan alın..hatta küçük ebatta alabilirsiniz ucuz olsun diye ama tamirciye gidene kadar 60-70 i geçmezsiniz..

era lardaki stepne orjinal..sonradan onuda çalmadıysalar.. benim 5 lastikte pirelli p6000
    Düzenleyen : mdx78

4. tukstra

tukstra Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Lastik patlak ama stepnenin ince lastik olduğunu nasıl anlarım ? ebat ve boyutları diğer lastikle aynı duruyor. Stepne lastikte kırmızı çizgiler var lastiğin tabanında lastiklerim brigeston 30000 km de.

5. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    motosiklet lastiği gibi ince olur

6. yasin2010

yasin2010 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bende aynı dertten muzdaribim pirelli p6000 lastiklerim var biri iptal oldu şimdi acil lastik tavsiyesine ihtiyacım var.michelin iyi diyolar ama türkiye yollarında çabuk aşınıyormuş.görev yaptığım yerin yolları çok kötü bana engebeli yol için hangi lastiği tavsiye edersiniz..

7. Ali Riza

Ali Riza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    benim tavsiyem stepnesi normal boyutlarda olan ve kullanılmamış olanlar aynı lastikten bir tane daha alıp çift yaparak eski lastiklerden birini de stepne olarak kullanabilirler.çünkü lastik raf ömrü var,stepnede uzun süre yatan lastik boş yere ömrünü dolduracak.yeni araçlara artık küçük boyutta stepne koymaya başlamışlar sanırım,ben 20 gün önce aldım stepne küçük.

8. karabocek23

karabocek23 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    ENGİN SAĞIROĞLU
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Erabamı ilk aldığımda fark etmemiştim geçen sene yazın lastiğim yarılmıştı stepneyi takayım dedim söktüğümde farkettim
    Geçenlerde sac jantları boyarken stepneyi boyamak istedim aklıma geldi hasarlı olduğu
    Bugün lastikcime sipariş verdim stepne için jant beklemedeyim

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş