Selam aranıza yeni katıldım üyeliği dün aldım kendimi tanıtma fırsatı bulamadan konu açıyorum kusura bakmayın. Era almaya niyetlendik bi tane araba buldum start donanım bu güne kadar hep team gördüm bu startla team ın farkı nedir.İlanda sadece 4 cam otomatik olarak işaretlenmiş başka özelliği varmıdır internet sitelerinden baktım ama startta sis farı bile yok gözüküyo. Start donanım pişman eder mi ?
Eralari pek bilmiyorum ama sis fari bile yoksa bence biraz daha para verip full alin HTC One cihazımdan gönderildi
Klima varmış orjinal teyp te cd yeride mevcut mp3 ve aux girişide mevcut sürücü airbag mevcut , select donanımda neler vardır ?
Select donanım paketi en dolunun bir altı ve ondan sadece sunroof ve 15 '' alaşımlı çelik jantı eksik. Birde Style donanım paketlerde orta konsol ve kapı tutamaklarının olduğu kısım metal görünümlü boya o çokta önemli değil. Tam olarak herşeyi yazamam ama işe yarayacak özelliklerin bir kaç tanesini yazayım. Güvenlik : - EBD destekli ABS fren sistemi - 2008 ve altı modellerde 4 disk fren sistemi ve hararet göstergesi var (bazen nadirde olsa 2009 modellerde'de oluyor) - Sürücü ve yolcu hava yastığı - Aktif gergili ön emniyet kemerleri - İsofik çocuk bağlantı ön hazırlığı Konfor : - Ön ve Arka kol dayama - Işıklı Makyaj aynaları - Digital klima kullanımıda oldukça kolay - Ön arka harita okuma lambaları ve gecikmeli sönün iç aydınlatma ( çok güzel aydınlatma sağlıyor) - 4 hoparlör ve 2 tweeter ve ses sistemi çok başarılı bunu belirtmek isterim farkı alırsan anlarsın - Fasılalı silecek - Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar. - Sürücü koltuğunda kalça ve diz yükseklik ayarı mevcut yolcu koltuğunda mevcut değil. - Ve sis farı (bazı Team donanım paketlerinde de oluyor) Dış görünüm olarak farkı : - Gövde rengi yan çıtalar - Gövde rengi kapı kolları - Gövde rengi yan aynalar ve daha şık jant kapakaları Şimdilik aklıma bunlar geliyor birde bunlara ek dikkat etmen gerekenler konusunda alıcağın arabada direksiyonu sağa sola çevir ses yapıyormu bak yolda hareket halindeyken yine test et. Dizel alırsan turbosuna ayrıca dikkat et hafif ıslık sesi yapar bu çok önemli değil ama ambulans sesi gibi ses çıkarıyorsa turbo parası sıkışmış demektir birde alıcaksan tavsiyem şirket ve taksi çıkması olmaması mümkünse biniciden ve birinci el almaya bak birde değişen ve kazası olmazsa bal kaymak olur. Uzun zaman kimse yorum atmamış ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım umarım istediğin gibi bir araç bulursun.