2006 starex crdi kamyonetim var.arka tarftaki 3 lü koltuk araç makaslı olduğundan çok sarsıyor.arkadan makas çıkartırmayı düşünüyorum bu işlemi daha önce yaptıran veya konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların yorumlarını rica ediyorum..
Çıkartma kardeşim ben makasın birini aldırdım,bir hafta sonra geri taktırdım.Hem araç çok alçaldı hemde sağlalığı azalıyormuş.Bu konuda starex paylaşım alanında daha fazla yazılarımız var okuyabilirsin.
bende o arka tarafın çukurdan ve tümsekten geçerken sekme olayına uyuz oldum baktım arkada az birazda yük olsa sekme biraz azalıyo şöyle bişey yabım dedim tekerlerlerin çıkıntısına kutu yabtım biraz daha öne ve arkaya doru uzun sonra içine poşet koyup beton döktüm yaklaşık 80 100 kilo gibi bi agırlık oldu ama sekme biraz azaldı tavsiye ederim
ben kurban bayramından 1 hafta önce çıkarttım arkadan bırer makas bugune kadar herhangı bır sorun yok
Bu Otomobil Değil Sonuçta , Adı Üstünde Ticari Araç , Bir Kamyonet.. Asıl Amacı Yük Taşımak Yük Taşırken Yolcuda Taşıyabilsin Denmiş Ve CityVan Diye Bir Ad Takmışlar. Ticari Araçtan Otomobil Konforu Beklerseniz Bişey Diyemem.
Ülkemizde Assan Gibi Bir Distribitör Olmasaydı , Starexin Tam Anlamı İle Yolcu Taşıma İçin Üretilmiş Modellerinide Görebilirdik. Arkalar Tam Bağımsız , 4 Tekerden Çekiş Vs Bir Sürü Özellikleri Olan Bir Minibüs.. Bizim Ülkemiz Hala Ticari Araç İle Hafif Ticari Araç Ve Otomobil Kavramını Ayıramadı.. Starex Dobloya Göre Kangooya Göre Çok Yakıyormuş.. Yakar Yakar Arkadaş Bu Yakar. Karşılaştırıldıgı Arabaya Bak Kangoo. 1 Ton Bile Gelmeyen 1.5 65 Hp Gücünde Çöp Tenekesi.. Starex İse 2 Tonun Üstünde 2.5 Motor 140 Hp Gücünde Tam Bir Ticari Araç. Sonra Kangooya Göre Çok Yakıyor