slm 2006stareksin kumandalı anahtarlarının ikiside açıp kapama yapmıyor aracı çalıştırıyorlar pilinide değiştirdim aynı, sebebi nedir bilen varsa cevap bekliyorum saygılar
o anahtarlar cıplı bıde ben alarm taktırdım kontagıda cevırmedı elektronukcıler yapıyo ıkı anahtarı bırbırıne okutuyorlar
Aynı Sorun Bendede Var...1 Tanesi Açıp Kapıyor Ama Digeri Açıp Kapamıyor.. Çaresi Yok Tamiri Ve Kopyalanması Olmuyor..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley21.gif Komple Sistem Degismesi Gerekiyor Diye Biliyorum..
O Sonradan Takılanlar Basit...İkisini Okutmaya Bile Gerek Yok ..Alarma Reset Atıp Programlamaya Giriliyor..Bu Kadar Basit..
Arkadaşlar aracım 2007 starex crdi,bugün aracın içinde beklerken birden korna sürekli çalmaya,sağ ve sol sinyaller kesintisiz yanmaya başladı ne yapacağımı şaşırdım kaputu açtım sustu toplam 20 saniye kadar sürdü.Bu alarmmıydı,Starex'lerde alarm oluyor mu?saygılar.
OLuyor Tabiki..Kumandaya Basarsanız Susar..Araç İçinde Durduk Yere Çalmaz..Kontaktan Anahtarı Çıkarmışsınızdır Araç Kendini Kilitlemiştir Kapıyı Kumanda İle Degilde Elle Açmaya Çalışırsanız Çalar
Selamlar,Starex aracımı kumandalı anahtardan kilitlerken genelde dörtlüler yanmadan kilitleniyor,nadir olarak dörtlüler 2-3 saniye sabit yanıp kilitleniyor.Dörtlüler yanarak kilitlendiğindemi alarm devreye girer? dörtlüler yanmadan kilitlendiğinde alarm devreye girer mi? Neden böyle oluyor yardımcı olursanız memnun olurum saygılar.
Selamlar,Ersin beyin (kapı açık olduğundan kilitleme yapıldığında dörtlüler yanmıyordur) demesi üzerine araştırdım ve sorunun motor kaputu kapandığında basılan anahtarda olduğunu buldum,kaput bu anahtara yeterince basmadığından kaputu açık olarak algılıyor ve kilitlemede dörtlüler yanmıyor. Anahtarda ayar imkanı sağlayan diş var,civata gibi.Anahtarı gevşetip çıkardım ve dişe teflon bant sarıp ayarlayarak yerine sıktım sorun kalmadı.