Merhaba değerli forum üyeleri Ufak Tefek değişimler yaptığım Starex'imi paylaşmak görüşlerinizi almak isterim.. Genel Görünüm Genel Görünüm Kısa farlara Mtec H7 8000 K Xenon takıldı.. Parklara 4 lüdipsiz Led takıldı... Sislere beyaz ampül takıldı, gündüz sarı akşam beyaz görünüyor çözemedim Göstergler led kullanılarak mavi yapıldı. Düzenleyen : PENTAGRAM
Güzel olmuş Güle güle kullanın Harici takılan bu tür aksesuarlar fenni muayenede sorun çıkarıyor mu? Bilginiz varmı? Benimde önceki aracım starex di https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
Güzel artılar kazandırmıssınız arabaya genel görünümde cok güzel orjinal olarak starexin sadece göstergelerin sekli hosuma gitmiyor cok basit ama görsellik olarak transite on basar
Haklısınız teşekkür ederim. Bir niyetim daha var ön göğüsüde kırmızı yapmak wv gibi ama nasıl yapıcam bilmiyorum bi kaç yere gösterdim pek ilgilenmediler...
güle güle kullan aracını güzel olmuş.. bu gösterge ampüllerini sen mi degiştirdin.. cıkan orjinal ampülleri hatırlıyormusun.. led taktıgına göre o zaman 5w lık dipsiz park ampülü olması gerekiyor dogrumudur..
Teşekkür ederim... İnan hiç bir bilgim yok. Durumu izah ettim yarım saat 40 dk içinde söktü yaptı taktı verdi Çıkan ampülleride almadım daha doğrusu almayı unuttum...
gösterge ampulleri park ampuluyle aynı değil daha ufak bi ampul, ledini buldum istanbul aksarayda var.fırsat bulup takamadım forumları incelersen o ampullerin fotosunu bulabilirsin.