Arkadaşlar,bendeki starex'e xenon takmayı düşünüyorum.Ama hiç bir fikrim yok.Muayeneden geçer mi.Kaç liraya patlar bize.(mercekler falan dahil) Sigortalar değişcek mi yoksa kendi sigortaları kaldırır mı?Ankara'da nerde taktırabilirim.? Güvenilir bir yer var mı? Bide Starex'e çelik jant düşünüyorum.İNÇ kaçtı 16 mı 17 miydi yoksa?
Benim proflden aracima bakabilirsin. istedigin şeyler aracta mevcut xenon gelince muaynden gecmez sigorta falan atmaz görüntü istiyorsan 17 takicaksin (çokta konfor bozulmadi benim ama ) konfor istiyorsan ve 15 veya 16
Senin jantlar güzelmiş dostum.Konforu çok etkilediğini sanmıyorum ama..Jantları kaça malettin? Tam olarak anlamadım.Xenon takınca muayeneden geçmiyor.öyle mi?Bide sen kaç yaptın bu xenon ları?
Konforu azaltan yanak yüksekliğinin düşmesidir. Jant çapı büyüdükçe yanak yüksekliğinide düşürüyorsunuz.
Orijinal olmayan xenonlar, yollarda baska insanlari cok rahatsiz eder. Ayrica muayaneden agir kusurlu olarak kalir. Otomatik far yukseklik ayari olmayan tum xenonlar kaliyor. Ne gerek var ugrasmaya
Starex gibi bir araçta , Merceksiz xenon kullanmayın .. Diger sürücülere eziyettir. Hem far çanağı küçüktür yansıttığı ışık dar bir alandan yayılarak çok göz alır hemde araç yüksektir.
Benim ki orjinal bbs ikinci el aldim 950 temiz cikma lastik buldum 4 tane 500 toplam 1450 ama bu jsntin replica si da var ikinci el 500 600 gbi sıfır da 1000 tl ama starex e gore olsnini bulmak biraz zaman aliyor. Benim xenon 8000 k yedek farim oldugu icin muaynden sikinti yasamam Ama sizde ersin arkdasimizin dedigi gbi mercek takmadan xenon takarsaniz karsi tarafi kor edersin iz
Bize pahalıya patlar gibi gözüküyo.Düşünebiliyorum rahatsız edeceğini de..Diğer türlü ( mercekli ) de pahalı oluyo.Borca girmicem biraz para birktiriym rahat rahat taktırıym..Sıkıntıya gerek yok...