Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Starex'e neden cok yakiyor dendigini simd

'Starex Forum - Club' forumunda cbaytan tarafından 29 Eylül 2008 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. cbaytan

cbaytan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Arkadaslar, lafi uzatmayacagim Tatilde Bursa-Izmit-Istanbul ucgeninde bol bol araba kullandim, Starex'e neden cok yakiyor dendigini simdi anladim, cevre yolunda, E-5'te, TEM'de, bursa-istanbul, istanbul-izmit arasinda (Edirne tarafina gitmedim ama ordaki trafikte silivri kavsagina kadar aynidir eminim) arasinda millet cilgin gibi araba kullaniyor, 130-140'la gidiyorsunuz aninda arkaniza bir araba yapisip cilgin gibi selektor yapiyor, seritleri sag sol degistirip araci trafige uygun gitme adina ralli araci gibi kullanmak zorunda kaliyorsunuz 2 tonluk minibusu buralarda, allahtan motor guclude trafige uyum saglamakta hic gucluk cekmedim, ama mazot tuketimi sonuclari berbat Ankara Trabzon arasi 800 kusur km bir depo ile giderken (ben 880'i gordum yahu, lastik buyuklugumde orijinal) , seytan ucgeni icinde 600'un ustunu zor goruyordum.

Tevekkeli degil Starex'e cok yakiyor diyorlar. Bende İzmit-Istanbul-Bursa trafigin seytan ucgeninde yasasaydim kesinlikle Starex almazdim , bence buralarda yasayan arkadaslar Starexlerini hemen ucuzca biz tasrada yasayanlara satsinlar.. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

Herkese hayirli bayramlar, sevgiler, emniyetli surusler.

2. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    :)

3. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    hangi abimizdi hatırlamıyorum ama çok komik bir yorumda bulunmuştu. bütün gün boşta gezdirsen 25 kuruştan aşağı yakmaz, öyle lanet bi araba diye. çok gülmüştüm ya... Abim kiralamıştı VIP starex bi ara. Bodrum yapıp gelmişti. Çok yakıyor imanımızı gevretti demişti...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

4. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    eheueheuehueheueuhe istasyondan cıkamazsın nerdeyse kontagı acmadan bayır aşşağı sal orda bıle yakar :)

5. Ersin Balkan

Ersin Balkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Ersin Balkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Harbiden komikmişhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

6. hyundai

hyundai Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Valla hocam adam gibi kullanırsan her araba az yakar heleki 800 km yi bir depoyla alamıyor olsaydın zaten suç araçta değil senden kaynaklanıyor demektir ben 140hp 2.5 starexle izmit orduyu 1 depoyla gidiyorum klimam full açık 110 130 km hızla seyrediyorum birde 2.0 vectra ilede aynı yolu yine klima full açık 110 140 arası hızla seyrederek bir depoyla gidiyorum yani demem o ki sürücüden çok şey fark eder uzun yoldada kısa yoldada ve önemli olan arabayı devrinde kullanmaktır yeri gelir asılırsın 160 yaparsın yeri gelir boşa sallarsın beynin ile ayağın uyumlu olmazsa o araç çok yakar birde transporter az yakıyo diyolar
    starexin bir deposu 60 lt ile 800 km yi geçiyor transporter 90lt. ile aynı yolu yapıyor birde az yakıyo diyorlar ya ben hesap kitap bilmiyorum yada bazıları şaşırmışlar haberleri yok daha

Herkese STAREX kullanmayı nasip etsin mevlam daha ne diyim...
    Düzenleyen : HYUNDAI

7. unlertarim

unlertarim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar birşey merak ediyorum starex imi hiçbir seye degişmem 3.5 yıldır starex kullanıyorum 60.000 km yol yaptım ama ortalama bir depoyla 650 km yol yapabiliyorum en fazla 750 km yapabildim demekki benim problemim büyük nasıl yapar 880 km o araba yaaaaa
    kafayı yiycem benmi çok basıyorum acaba ama genelde hep şehir içi kullanıyorum ondan mı ki

8. cbaytan

cbaytan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Eğer arabanız CRDI ise şehir içi normal, ben şehir içi daha agresif kullanmak zorunda kalıyorum ve biraz daha fazla bile yakıyorum. Çünkü Starex'in motoru büyük biraz basmanızda bile mazotu çok kullanıyor, eh şehir içindede maşallah şöförlerimiz ışıklarda 0.001 sn geç kalsanız hemen korna selektör filan, bende araba gibi kullanıyorum haliyle. Şehir dışı gerektiği gibi kullanabiliyorum ve 800'ü geçiyorum bir depoyla.

9. bufeci42

bufeci42 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sen şöför deilsin o zaman bende şehir dısı ve otobanda kullanıyorum starexi ama gayet makul yakıyo

10. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    Bizde Bmc 2000 model Tenteli var.Arkadaşın babasında starex. Arkadaş çok yakıyor ama felaket basıyor diyordu bizimkide normal yakıyor ama hiç basmıyor :D

11. Beemer

Beemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bu araç 2000 KG.Otomobil gibi kullanılırsa çok yakar tabii.Ama minibüs gibi kullanlılırsa çok yakmadığı görülür...

12. tahrikk

tahrikk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yumuşak ve devirli kullanım yakıt tüketimini olağan üstü şekilde etkiliyor. Bu zaten tüm arabalarda geçerlidir. Ani kalkışlardan kaçınmak, motor freniyle yavaşlamak, düşük devirlerde kullanmak tüketimi etkiyor. Bunlar dışında birkaç daha etken var ama sürüş tarzının belirdikleri bunlar.

13. bufeci42

bufeci42 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yav kardesım neyı uzatıyosunuz anlamadımkı bunun adı starex 40 krs rahat yakar ben razıyım yakmasına serı atık bı arac anlamıyorum yok 2000 evırı gecme yok 5 e takma e nıye aldın sen bu arabayı anlamıyorum valla

14. bufeci42

bufeci42 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ok kardes normal senınkı bende anca o kadar km yapabılyıyorum

15. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir: