arkadaslar bende starexime blow off taktırmayı dusunuyorum ama taktırmadan once sızın yorumlarınızı goruslerınızı almak ıstedım
http://www.hepsiburada.com/Liste/jsv-turbo-turbulans-performans-sistemi/productDetails.aspx?productId=otsv1801100001756&categoryId=20006746 50 Liraya kadar varmış Düzenleyen : Ultralper
<div name="popUpDiv" id="popUpDiv" ismouseover="false" ="popUpDivOff" =":this.Name='popUpDivOff';" =":this.Name='popUpDivOn';" style="display: none; "> <div name="popupMenu" id="popupMenu" style="display:none" ="popupMenu"> <div id="div1"> <div id="div2"> <div id="div3"> <div id="div4"> <div name="popupMenuVideo" id="popupMenuVideo" style="display:none" ="popupMenuVideo"> <div id="div1"> <div id="div2"> <div id="div3"> <div id="div4"> saol alper kardes o sıtedekılere bakmıstım o sıtede en basta cııyor bır tane 200 lıra onu dusunuyorum
<div name="popUpDiv" id="popUpDiv" ismouseover="false" ="popUpDivOff" =":this.Name='popUpDivOff';" =":this.Name='popUpDivOn';" style="display: none; "> <div name="popupMenu" id="popupMenu" style="display:none" ="popupMenu"> <div id="div1"> <div id="div2"> <div id="div3"> <div id="div4"> <div name="popupMenuVideo" id="popupMenuVideo" style="display:none" ="popupMenuVideo"> <div id="div1"> <div id="div2"> <div id="div3"> <div id="div4"> ne gıbı bır zararı olur almayı dusundugum urun bu http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=20006746&Productid=otsv1800400001737
..<div name="popUpDiv" id="popUpDiv" ismouseover="false" ="popUpDivOff" =":this.Name='popUpDivOff';" =":this.Name='popUpDivOn';" style="display: none; "> <div name="popupMenu" id="popupMenu" style="display:none" ="popupMenu"> <div id="div1"> <div id="div2"> <div id="div3"> <div id="div4"> <div name="popupMenuVideo" id="popupMenuVideo" style="display:none" ="popupMenuVideo"> <div id="div1"> <div id="div2"> <div id="div3"> <div id="div4">
Turbo dizel motorlarda gaz kelebeği olmadığından turbo benzinli motorlardaki gibi vites geçişi esnasında gerçekleşen ters basınç olmaz. Bu, benzinli motorlarda turbo ömrünü artırabiliyor ancak turbo dizellerde güç kaybına neden oluyor. Düzenleyen : tahrikk
valla tarık kardes bılgı ıcın tesekkur ederım ben acıkcası sırf ses ıcın almak ıstedım o cuff sesı ıcın eger guc kaybı yapacaksa bunun elektronıgı var sadece ses ıcın olan ondn alsam daha ıyı degılmı