Arkadaşlar stareximin yan camları hiç hoşuma gitmiyor.Şu SVXl'lerdeki gibi yapışkan cam takıyo bazıları.Onlarında ucuzu açılmıyo.Açılanı da sanırım pahalıdır.Ankara 'da güvenilir tanıdığınız var mı? kaça yaparlar, sağlıklı mıdır? Alırsam açılır alırım ,yazın arkadakiler sıkıntı çekebilir...Cevaplarınızı bekliyorum. Ha bide starex in koltukları dimdik kazık gibi tam ticari.Deri koltuk fiyatları nasıldır?
Günaydın. Yapıştırma camlar gerçekten şık duruyor. Ama SVX lerdeki gibi yana doğru açılanı piyasada satılmıyor. Çıkma bulmanız gerekecek. Onun yerine yapıştırma camların iç kısmında sürgülü bir mekanizma koyuyorlar. Oda oldukça pahalı (en son ben Adana'da sordum. Tanesi 400 TL dediler). Kısa şase ise aracınız klima yeterli gelir. Uzun şasede ise, havalandırma sorunu yaşayabiliyorsunuz. Koltuklardan kastınız arka koltuklar ise, konforlu olanları için 3 lüsüne en az 600 civarında ödemeniz gerekebilir. Daha ucuzları var. Ancak kısa sürede süngerleri çöküyor. Deri konusunda ancak bir döşemeciden fiyat alabilirsiniz.
Bende benim araca düşünüyorum distan cam ama açılır olmazss olmaz benim yan komsum oto camci acilir icin 350 tl fiyat verdi
Tolga bilgilerin için sağol dostum.Benimki uzun şasi açılabilir cam gerekecek : )Deri kolukta da dediklerini bi düşüniym... Salih abicim,açılabilire verdiğin fiyat piyasaya göre gerçekten cazip duruyor.. Bakacaz artık Herkese iyi günler...