öncelikle herkese keyifli forumlar arkadaşlar starex'im aldığımdan beri ilk uzun yolunu yaptı bu bayramda aracı eniştem kullanıyordu ondaydı arac ortalama hızı 110 km'miş manisadan istanbula 220 lira mazotla gelmiş manisa istanbul arası 530-540 km sizce nasıl yakıt durumu ayrıca mazot pompamda kacak var mazot kacırıyor
TCİ kullanmıyorum fakat yinede yakıt sarfiyatı biraz fazla gibi 40-41 kuruş yakmış,35 kuruş gibi olabilir bence.
40 - 41 kurusa denk gelıyor hocam dogru hesap ama şuda var benım mazot pompası mazot kacırıyor bırde ben gıtmedım uzun yola enıstem gıttı arabaya yabancı 110 dan asagı pek dusmedım dıyor
Tabi bununda etkisi var,110 dediğine göre 130-140 larıda görmüştür.Kaçıran mazot pompasıda cabası,ozaman sarfiyat normal
Ben Full Yüklü Bagajla 5 Kişi İle Paralı Yolda 170 İn Altına Düşmeden Gittim. Paralı Yol Bitimindede 120,130 Yerine Göre Gittim. Bir Depoyla Orduya Gittim İstanbuldan.
bugun dalmısım mazotum bıttı yolda bıtınce stop etti tekrar calıstırıp benzılıge gırıp 30 lıra mazot aldım 30 lira mazotla 80 km yol gıttın sizce nasıl
arkadaşlar benim araç uzun yolda 7.5 --8 litre yakıyo bundan çok memnunum ama ş. içi ben hep kısa mesafe kullanıyorum 13-- 14 lt yakıyor tüm bakımlarını yeni yaptırdıgım halde ve araç daha 59000 km de
Kuruş Hesabı Yapmayalım Bugün 33 Kuruş Yarın Oluyor 40 Kuruş. Mazot 4.3 Tl Olduguna Göre Tüketiminiz 100 Km De 7.7 Litre Eder.
uzun şase TCI motor aracım yüklü vaziyette 100-110 km hızla 100 km de 9 litre yakıt harcıyor. şehir içi dur kalk trafikte 100 km de 12 litre yakıyor.