Eski Pedal Lastikleri Sökülüyor. Fren İle Debriyajı Pedlerini Söküp Bunu Takıyoruz. Burada Normalleri İle Spor Kit Gaz Pedalı Drive By Wire Oldugu İçin Sökme İşi Biraz Zor Komple Pedalı Sökmek Gerekiyor Bu Yüzden Bende Sökmedim En İyi Şekilde Oturttum Ve Yapıştırdım
güle güle kullan, güzel durmuş, flaşlı çekince paspas çok sırıtmış ama normalde o kadar sırıtmıyordur.
Bu Orjinal Paspas Birebir Sıfıra Sıfır Oturuyor. 2 Sene Önce Biraz Limitleri Zorlayıp Kumsala Girmiştim Tabiki Battık , Çıkartırım Umuduyla Arka Tekerin Altına Koymuştum Birazda Orada Yandı Hiç Unutmam Mercedes ML İle Çekmiştik
Bazı servislerde oluyor , oluyor dediğim sipariş üzerine getiriyor. Parça kodunu şu anda hatırlamıyorum kutusunu attım maalesef
Ersin çok şık olmuş umarım gaz pedalı paspaslara değip gücün açığa çıkmasına engel olmuyordur. Üzerindeki lastik kısımlar az ama eminim kaliteli kavçuk kullanılmıştır ve ıslak ayakkabılar ile kullanıldığında kaymıyordur. Belki son düşündüğüm aksesuarlardandı ama şimdi fotoğrafları gördüğümde olabilir dedim Benzer kaliteli bir ürün bulursam uygulamak isterim doğrusu. Konu eskiymiş ama yinede güle güle kullan demeden geçemiycem.
Parca orjinal hyundai oldugu icin pek sorun olmadi , pedalada ozellikle dikkat ettim normalden farki yok hic. Starexin pedal lastikleri dandik bile demiyorum daha beter bisey.. sevgili assan onu bile somurmus ( bir daha yerli hyundai asla ) . 50,60000 km ye geldimi yirtiliyor. Bundan once yeni kasa h100 kamyonet vardi 150000 de nokta eskimemisti sonucta kore uretimi assanin parmagi degmemis. Buda cok kaliteli takali 25000 km falan oldu herhalde ne deforme var ne eskime. Ayaklara tutunmasida cok iyi. HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Benim papuçlar çok temiz daha ama estetik açıdan cidden çok şık olmuşlar ilk fırsatta bende benzer bir takım alacağım. Orijinalini belki hatta yüksek ihtimal buralarda bulamam ama iyi kalitede muadil bulursam alırım. Araç üzerinde yapılan değişiklik göze hitap ediyor ve orijinalindeki kullanımı etkilemiyor ise işte ben ona dayanamıyorum Bu pedalların altına gri renk paspas da olsa ahhh bir bulsam,bulabilsem
manuel araçlar için bu da otomatikler için bu da konusu https://www.hyundaiclubtr.com/25193-elantra-xd2-aluminyum-pedal-setiayak-dayama.html