Merhaba, sonunda tuvtürk ile papazı bulduk. Muayeneye gittim kamyonette 7+1 koltuk olmaz git 7 yaptır dediler. Ulaştırma bakanlığına sordum yuvarlak bir cevapla kamyonette 7 koltuk bulunabilir dediler. Benim aracım 2004 ten beri böyle 7+1 desem de kimseye anlatamadım. Sonunda yargı görünüyor fakat muayene yaptırıp ağır kusur aldıktan sonra mı ,yoksa önce tadilat yaptırıp ondan sonra mı muayene yaptırıp,i bilahare yargıya mı gitmeli? Benzeri sorun yaşamış olan var mı.
geçmiş olsunhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley18.gifformda benzer bi sorun yaşayan vardır heralde.. +1 koltuğu muayneye gitmeden önce söküp, o şekilde girilmiyor mu istasyona?
Ben bu +1 konusunu hi ççözemedim! aracım orjinal svx modeli koltukları saydığımda 9+1 görünüyor ruhsata baktığımda 8+1 olarak elle yazılmış olduğunu gördüm( aralık2010 da aldım aracı) Nisan2011 de muayeneye girdiğimde koltuk sorunu olmadan muayeneden geçtim kimse 9+1 mi 8+1 mi diyebir sorun çıkarmadı
<div ="msg" style=":left; overflow:auto;"> slm arkadaslar sitenize simdi kaydoldum kaydaolmadan once arama yaptım hyundai kamyonete koltuk isletmekle ilgili konuyla alakalı burda bazı arkadaslar bilgi vermislerdi fakat ben internet olayından pek anlamadıgım icin bayagı bi ugrastım bu uzun ve sıkıcı aramanın sonunda buraya yazmaya karar verdim arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var ilk arabamı yeni almıs bulunmaktayım hyundai starex kısa kasa sv yazıyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley9.gif iyi hos bundanda anlamam ya satan adam bana bunu vipdiye sattihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif arabadan yana sıkıntım yok güzel allah var ama sorun bunu nasıl islete bilirim bana takipcinin dedigi islenilmez ama bazı arkadaslar islenir diyor simdi abiler bunu halen islete bilirmiyim yoksa bu kanun kalktımı?eger isletebiliyorsam antalyada yardımcı olacak arkadaslar varmı yada mersinde?site yöneticisinden özür diliyorum ama onunda bini anlıcagını umuyorum cünkü gercek ten uzun bir ugrasın sonunda buraya yazmaya karar verdim ayrıca mne dogru forma yönlendirirseniz sevinirim herkese tesekkürler
Arkadaşım sorun anlaşılır değil. Araba vip ise koltuklu olması lazım. Koltuk var, tuhsata işli değil ise toplam7 koltuğa kadar işletebilirsin. Bu konuda bir sabit düşünce hasıl olmuş. Tadilat projesi yaptıracaksın. sen en iyisi bir takipçi veya sigortacıya git. Ancak Ticari-hususi değişikliği olur mu bilmem. Bana koltuk sayısı dayatan tüvtürke muayene yaptırdım. koltuk saysı konusunda sorun ortadan kalktı. Ancak bu sefer ABS sormasınlar mı.. Neyse bu senelik kavgam kısa sürdü. Seneye ya nasip. Selamlar.
usta peki bunu yapanyer yok takipcinin dedigine göre ama internette bakiyorum yapan yerler varmıs bukonuda bana yardımcı olacak arkadaslar varmı bu sitede ?tesekkürler
merhaba,aynı şekilde bende 2003 starex tci aldığımda vip 8 koltuk olarak aldımplaka 34 plakaydı ve ben plaka değişimi istedim,ruhsattabir şeyler eksikti muayeneye gir ücretsiz olarak o belge için baksınlar dediler bende antalyadayım aracı muayeneye götürdüğümde muayene yapan çocuk tutturdu 8 kişilik minibüz olmaz diye ya dedim araç 3 ay önce istanbulda muayeneden eksiksiz geçmiş tüvtürkün muayene belgesi vardı vardı ve sorunsuz geçmiş gözüküyordu tesadüf muayene istasyonunda bi arkadaş H100 muayeneden geçirmiş rica ettim saolsun yardımcı oldu ondan bi koltuk söküp arabanın arkasına ortaya koydum al sana koltuk dedim baktı güzel olmuş dedi ama belgeyi okeylettikten sonra ruhsata sürücü dahil 8 kişilik yazdı ruhsatı veren polis abi bakalım bi sonraki muayenede ne çıkaracaklar antalya turizm bölgesi olduğundan vip minibüs aşırı çok belkide ondan çok inceliyolar,selametle herkese hayırlı cumalar...