şunuda belirteyim şu an starex var onu satıp bu üçünden birini alıcaz biz de satrex ve h100 ağırlıkta birde forum ahalisinden fikir alim dedim siz h100 diyorsunuz artıları nedir acaba starexe göre
Kullanım amacı nedir? Sadece yük atılacaksa h100 ama her yola gelecekse starex den kasıt starex kamyonet se eğer motor dezavantajı var h100 e göre
H100 le yol mu biter, al starexi rahatına bak.Allah korusun önden bir yere vurursun H100 le parça parça çıkarırlar içinden.Starex in yola tutunuşu zaten çok iyi değil virajlarsa savrulması falan cabası ama h100 de bunlar daha kötü.O yüzden starexi tek geçerim.uzun süre h100 de kullandım starex te şuan h1
3u arasında Starex kamyonet . ama gücün yeterse Kia nin son kazalarda crdi olanı da var onu al instagram\tokyogaraj www.facebook.com/tokyogarage
Uzun yola cikacaksan starexle tavsiye etmem 90 da devir 3000 civar oluyo hayvan gibi bağırıyo araba ama konfor yada gidiş olarak güzeldir oturaklıdır sekil olarakda h100 den Iyidir iyide yük çeker ama h100 kullanmadim bilmiyorum nasildir LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağol kardeşim starexi biliyorum şuan var zaten kamyonet 3 ton yüke banamisin demiyo dediğin gibi bide biz uzun yol yapacağız onu eklemeyi unutmuşum
O zaman h100 un devir hiz oranını öğren bence onemli bi ayrıntı çünkü o hem yakit artiyo hem araba bosuna yuksek devir ceviriyo son disli orani uzun yada 6 vites olsa mukemmel olacak ama yok iste LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi