Cumartesi gunu kazim arkadasimiz ziyaretime geldi saolsun tanistik muhabbet sohbet ettik aracinin resimlerini siteye koymamisti bende resimlemisken onun izniyle ekliyim dedim arac suan 45000 km Jantlar 18 inc karpuz arkalar 9.5 inc genislik lastik ebati 225/45/18buda en son gderken
Eline saglik kardesim.cok guzel bir muhabbetti deyim o ki tadi damagimda kaldi desem tam yeridir.yaptigin calismalar harika olmus yesil dev zaten basil basinca cok farkli olmus en kisa surede daha cok bol vakit ayirarak tekrar gorusmek uzere.rabbim kimseye kaza,bela,ceza vermesin... HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
R.c ne demek kardesim muhabbet gercekten cok iyidi vakit yetmedi uygun bi zamanda daha koyu muhabbetlere insallah kazim arkadasmizin aracina tekrardan Masallah Diyorum nadir bulunan temizlik teki starexlerden biri
Senin yesil devin gostergelerine hasta oldum zaten genius bir vakitte sokucem benimkileride ama dugmelerdeki isklari sana birakiyorum salih kardes cunku ona benzer bir dugmeyi soktum ledi patlamisti sadece ama birdaha toplayamadim calisan dugme cop oldu bunlarda cop olmasın HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi