Merhaba, Starexin klima ünetesi içindeki bazıaydınlatmalar çalışmıyordu ne tip ampul kullanıldığını öğrenmek için açıp baktım sizlerle de paylaşmak istedim. Panelin sökülme işlemi daha önce forumda anlatılmıştı. Üniteise sökülen panel üzerine arkadan vidalanarak monte edilmiş yıldız torna vida ile kolayca ayrılabiliyor. siyah olan ön taraf kırmızı halka ile işaretlediğimüniteyi çevreleyen plastik tırnıklardan düz tornavida ile içe bastırarak ayrılıyor entegre kartın sabitlendiği üç adet vidayı arka taraftan söyoruz ve ışık dağılımını sağlayan plastik parçayı da plastik tırnaktan kurtararak çıkartıyruz dipsiz ampullerin bağlı olduğu duy yanmış, bazı ledlerde çalışmıyor bunların satıldığı yari bulmak ta mesele Düzenleyen : TD0170
ısı ayar düğmesi ve ledlerin altındaki renksiz ışığı diyorsunuz sanırım. Şeffaf olan plastik ışığı mavi şapkalı olan ampullerden alıyor
evet orası kolay ama mevcut ledler ince işçilik istiyor birde nerde temin edilebilir istanbul içinde fikriniz varmı?
Karaköyde . Tüm Elektronikçilerde Var. Şeffaf Mantar Led Alırsanız Daha Çok Aydınlatır Ben Şu Rengİ Yakalamayı İstiyorum Ama Cam Kumandamız İşi Bozuyor.
evet o işlemi denemiştiniz. başka bi planınız yokmu o konuda. Takipteyimmhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
Maalesf Olmuyor Dügme Işık Geçirgen Değil. Anca 2 Tane Pert Starexden 2 Tane Sürücü Dügmesi Kumandası Alınacak Sadece Sürücü Camının Kumandası Geçirgen. Diger 2 Dügme Ve Ayna Kumandası Işık Geçirgen Degil Ve Bunun Çözümü Yok
Ersin sizin düğmeler nasıl bilemiyorum ama eraların elentraların getzlerin düğmesi ışık geçiriyor bildiğim kadarıylar... Bu düğmelerden uyduramaz mısın?
Bizim kumanda panelinde de ışık yok ama nedense oraya ışık yapmak hiç içimden gelmiyor... Bizimkine eralarınki felan rahat uyar...
selam kardeş ben teypi değiştirmek istiyorum starexin ön paneli nasıl sökeceğim bana bilgi verebilirmisin saygılar
Biraz Uzun İş Göstergenin Üstünde 2 Vida Var , Saatin Arkasında 1 Vİda Var Sökünce Torpidoyu Çekiyorsunuz Tırnaklarından Kurtuluyor, Altta Klimanın Telini Sökmeniz Gerekiyor, Gaz Pedalının Yanından Ulaşabilirsiniz