Arkadaşlar 2004 Model Tci 9+1 Starex sahibiyim her ne kadar yaza girmiş olsakta, kalorifer peteği den su kaçırıyor araç. Petek değişimi hakkında bilgi verebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum. Google da çok arattim ele avuca gelir bir bilgiye ulaşamadım. Peteği değiştirmek için ön konsolu komple sökmek gerekiyor diyorlar sokmeden değişim yapabilir miyim? Yarin peteğe gelen hortumları bir birine bağlayıp peteği iptal edeceğim ama mutlaka degistirmem gerekli yinede. Şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yardım istediğiniz arkadaşın mesajı oldukça eski , bazı Hyundai modellerinde daha az bir zahmetle değiştirilebiliyor , i20 gibi modellerde oldukça zahmetli ama bazı modellerde demek istediğim sürücü ve ön yolcu ayak arasından konsolun altından değişiyor. Bir oto elektrikçiyle görüşürseniz kontrol ederek peteğe ulaşımın kolay olup olmadığını anlatacaktır. Bu arada kendiniz değiştirmek istiyorsanız ustanın kontrölü sırasında incelemiş olursunuz. Bu arada şu videoyu da izlerseniz bir fikir verebilir. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi