Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Starex Hakkında

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda revaha tarafından 17 Ocak 2015 tarihinde açılan konu

1. revaha

revaha Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    revaha celik
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Sonata (2011-201X) YF
    Spor kulubum ıcın Starex almayı dusunuyorum servis olarak kullanıcam

Hyundai Starex Space Model 21.000 TL - 192893857 (biri bu)

Hyundai Starex Klm Tcı Model 19.500 TL - 196602986 (biride bu)

Klm Tci Tercih etmek istiyorum ama herkes kötülüyor. İnanmak ıstemıyordum ve 4 ay once 2010 model Sonata 2.0 crdi aldım. Bu arabayı gordukten sonra hyundai'i sever oldum o yuzden bir kac soru sorucam.

Arkadaslar Hususi Alacagım ıcın 8+1 olucak haliyle bu gorecegınız arabaların içleri ile biraz oynanıcak koltuklar acısından (onemli degil)

1-)Servis olarak kullanacagım ıcın (7 ila 17 yaş arası kişiler binicek) ve 70 ı gecmeyi dusunmuyorum arkadaslar kı zaten oyle bır huyumda yoktur. Arabayı calıstırmadan once bı 20 sanıye bile beklıyorum (sonatadan ornek verdım)
    2-) 20 kısıyı bindiricem soforle beraber 21 kişi otomatik olacagı ıcın kaza fazla basmıcam (Cidden 70'i gecmıcek arac ancak yokus asagı yollarda gorur onuda)
    3-) Haftada Sadece 2 gun oda 2 ser saat kullanılacak antrenmandan once alınacak antrenmandan sonra evlere servis yapılacak.

Simdi Geleyım sorulara

1- Motoru komple yapılmıs olan ilk secenegı mı tercıh edeyım yoksa 2. secenegımı
    2- 20 kısıyı Tasıcak bu arac yokusta cok sorun cıkartırmı? (sonata (söför dahil 6 kisi ile):)1.8 ton banamısın demıyor:)]
    3- Tüm şanzıman ve motor fiyatları nelerdir. (bozulmasına karsın)
    4- Alacagım arabada servislere dıkkat eder ve ustekı kullanım kosullarını goze alırsak uzun surelı dayanırmı?
    5- Yakıt konusunda nasıldır (sadece merak konusu cok atıp tutuyorlarda) 70 km hızı gecmıcek bır arac ıcın degerlendırırsenız sevınırım.

Arkadaslar dertlerım bunlardır sevıyorum bu aracları fıyatları uygun ama bu sorular kafamda donuyor herkesde arabaya camur atmaktan baska bısey yapmıyor.

Cevaplarsanız cok sevınırım. Teşekkurler...

2. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Otomatik olduğu için ( tork konvetör ) bayır çıkmama şansı yok ama yüksek devir ister. 20 kişi epey bir yük getirir araca ama gitmem demez asla.

Tüketim için crdi bakabilirsiniz daha ekonomiktir.

Motor işi şans işi bana göre H100 kamyonetimize motor yaptırıp 7-8 yıl anahtar değmeden bindik. Ama satabilecek kadar motor yapanlarda var.

Sonatadan yabancı değilsiniz dizel+otomatiğe hiç zorlanmazsınız.

D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

revaha bunu beğendi.
  3. revaha

revaha Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    revaha celik
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Sonata (2011-201X) YF
    Otomatik olduğu için ( tork konvetör ) bayır çıkmama şansı yok ama yüksek devir ister. 20 kişi epey bir yük getirir araca ama gitmem demez asla.

Beklediğim cevap buydu çok teşekkür ederim.

Yakıtın sorun olacagını dusunmuyorum haftada 4 saat kullanılıcak zaten.

Crdi 140 lıkları almak isterim ama Ruhsatta Otomobil olarak geçmeli (yani 8+1 olmalı) ve Otomatik olmalı onu da bulamadım bunlarda karar kıldım. bildiğiniz var ise paylasırmısınız.

Bu Sayfayı Paylaş