Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

starex güvenlik

'Starex Forum - Club' forumunda senai tarafından 30 Eylül 2010 tarihinde açılan konu

1. senai

senai Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tüm arkadaşlara merhabalar !!! starex vip aalacağım inşaallah hyundai favori arabam, herşeyiyle ama starexlerle ilgili merak ettiğim bazı sorularım var birincisi güvenlik abs hangi modellerde var ve esp ebd olan starex varmı yan hava yastığı olan modeli varmı sahibinden com da filan adamlar işaretlemiş hepsini ???bir de bu aracın yol tutuşu nasıldır??? yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    ESP Falan Hiç Bir Modelinde Yok...Sürücü Hava Yastığı Çoğunda Standart Diye Biliyorum.. ABS+ Çift Hava Yastığı Güvenlik Paketlilerinde Var..Üstündeki Pirelli Lastiklerle Yol Tutuşu Berbat..Hele ABS İle Birleşinde Durmak İmkansız Oluyor..Ama Ben O Lastiklerler 200 Km/h A Kadar Çıktım..Hiç Zorlanma Yok Normal Bir Otomobil Gibi Çıkıyor..Lastikleri Değiştirdinizmi Yol Tutuş Olsun Frenleme Olsun Mükemmel Oluyor..Aldığınızda İlk Olarak 17'' Jant İle 225-55-17 Lastiklerle Kullanmanızı Tavsiye Ederim..Lassanın İmpetus Sport Serisinin Bunlarda Güzel Gittiğini Söylüyolar.. Birde Arka Makasları H100 Ün Grand Saloon Modelindeki Makaslar İle Değiştirirseniz Mis Gibi Oluyor..

Düzenleyen : Ersin Cerrah

3. Mr. Stop

Mr. Stop Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ersin konuyu gayet güzel özetlemişsin.. starex piyasadaki birçok araçtan daha seri ve insana güven duygusu veriyor tabii 140 km hızın üstüne çıkmadığın sürece, bir de crdi olanları tavsiye ederim

4. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Zaten Burun Mesafesi Olsun Yerden Yüksekliği Olsun İnsana Güven Veriyor ...Ben 140 Km/h Üstlerindede Pek Güvensizlik Hissetmiyorum Ama Lastikler Çok Önemli..Fabrikanın Kendi Taktığı Pirelli Citynet 225-70-15 Lastikler Berbat Bir Lastik..Durma Durmuyor Yol Tutma Tutmuyor..Ama İstediğiniz Kadar Zorlayın Patinaj Çetirin Ne Yaparsanız Yapın O Lastik 100000 Km Yapar Yine Dişleri Bitmez Öyle Sert Bir Lastikhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

5. Mr. Stop

Mr. Stop Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aynen öyle kardeşim bizim starex 2006 model 21000 km de hala daha fabrika lastikleri var kullansan uzun yıllar kullanılır ama yol tutuş berbat o yüzden 140 dan sonrakaçacakyer arıyor

6. senai

senai Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok sağolun arkadaşlar

7. cbaytan

cbaytan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    H100'ler daha hafif araçlar H100 makası Starexi yük koyunca kırılma tehlikesi olmadan taşırmı acaba? Orijinal Starex Minibüs makası neden tavsiye etmediniz onu anlamadım.

8. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    H100 Dediğiniz Arabada Starex Kadar Yük Taşıyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif Starexin Makasları Kalın İster Minibüs Makası Koyun İster Multiway Farketmiyor Yine Zıplıyor Yine Zıplıyor...Bazı Arkadaşlar Makaslardan 1 Tanesini Aldırıyor Ve Yine Boşluk Kalıyor Bu Sefer Hem Makas Kırılma Durumu Oluyor Hemde Arkadan Boşluk Sesi Geliyor....
    Ayrıca Makas Kıralma Gibi Bir Durum Olmaz Öyle Kolay Değil Bunun Kıralması https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

Bu Sayfayı Paylaş