arkadaşlar bugün yoldayken el freni ışığı yandı kadranda ve kapı açılınca çıkan ses varya çın çın çın diye ötmeye başladı.el frenine baktım inik.kapıları kontrol ettim kapalı hepsi.araç durunca seste kesiliyo ama 20 km yi geçince başlıyo ötmeye.frenlerimde zayıf balataları değiştirmem lazım.acaba bunun içinmi bu uyarı yoksa başka birşeymi ??
2 aydır değiştiricem diyorum balatayı bi değiştiremedim artık araba isyan etmeye başladı neyse artık en kısa zamanda değiştiriyim.cevaplar için teşekkürler
1-2 Sert Fren Yapınca Susuyor Ben Öyle Uzun Süre Devam Ettim Taki Bir Gün Kavacıkta Hiç Susmayıncaya Kadarhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif Ondan Sonra Matese Gidip Hidrolik Eklettim Yine Devam Balatalar Bu Bakımda Değişecek Ama
aynen sert firen yapınca kesiyor.ama benim balatalat bayadır değişmesi lazım hissediyodum zaten.bitmiştir balatalar.kesin değiştirmem lazım
bugün ümraniye sanayi sitesi uzman otoda balataları değiştirdim.ön balatalar + silecek lastikleri + işçilik 100 tl tuttu.böylelikle bir sorun daha giderilmiş oldu saygılar...