merhabalar aranıza yeni katıldım , ve bir kac sorum olcak simdi aracıma xenon alıcam interneten ama ampül tipini bilmiyorum ilk önce sislere alıcam biraz arastırarak sanirim sisler h27 miş dogrumudur kısaları ve uzunlarıda bilen arkadaşlar söylerese çok sevinicem kolay gelsin
görüntü için xenon takmak " mantığın tavan yaptığı nokta " Aynı şekilde merceksiz kısa fara , uzunlara ve sislere. uzun farlar ne içindir ; bazı noktalarda farın yetersiz kaldıgı zaman ekstra aydınlatma için ve uyarı yapmak için. xenonda uyarı yapmak için yanlış bir seçenek. hele sislere takmanın ŞEKİL Den başka bir açıklaması yoktur
evet arkadasım mantıgın tavan yaptıgı noktadayım goruntu ıcın taktım zenonuda ayrıca sislerede sırf şekil olsun diye taktım bunun sana ne zararı varda böle bir tepki veriyosun yoldada iyi aydınlatıyor ayrıca bana göre kısalardakı ayrıca benım uzun farlarımda yok zenon
zararı sadece bana değil tüm herkese var , artık sizin gibi bilinçsiz kullanıcılar yüzünden trafikten bıktık. yolda iyi aydınlatacak diye milleti neden kör ediyorsun.
milleti kör ettiğim falan yok arkadasım bilinçsiz sürücü sana derler kullandıgın kelımelere dıkkat et manısaya gıttım geldım gece yolculugu yaptım bır kısıyı rahatsız etseydı karsı tarafta bellı ederdı acıkcası benı rahatsız ettıgınde selektörle uyarıyorum
Arkadaşlar bi sorum olacak bende starexe zenon takıcam ta,o dediğiniz 8000k falan onlar ne demek? Hiç anlamıyorum bu konudan.Adama ne dicem de bana sizin o dediğinizden verecek