herkeze selamlar starex direksiyon yükseklik ayarından ayarlandığında H 100 kadar düz konuma gelirmi acaba arkadaşlar
ayır H100 Ünki Dik Duruyor , Starexinki Sürücüye Doğru.. Starexin Resimdeki Son Konumda Düzenleyen : Ersin Cerrah
Ben Starexinkin Direksiyon Duruşunu Daha Çok Sevdim,Daha Kolay Kavranıyor. Ama H100 Deki Konforu Bulamadım 403 Gibiydi Namussuz Düzenleyen : Ersin Cerrah
üç senedir h100 ün direksiyonunu düz olarak kullandım ama sattım starex alıcam direksiyon yorarmı diye düşünüyorum
İlk Başlarda Tuhaf Geliyor Özellikle Aracın Burunu Olması . H100 Gibi Manevra Yapamaması , H100 Gibi Yaylanmaması Alışmak İçin Zaman Alıyor . Ama Alıştıgımıda Daha İyisi Yok
Aslında h 100 e starex crdi motoru koydurabilsem kıvraklığı çok güzel taksilerin dönemediği yerlerden dönüyo ama .....
Bir Yandanda Daha Güvenli Arabaya Binmek Var Yere Daha Sağlam Basan 100 Den Sonra Sıkıntı Yaratmayan . Agırlıgını Gösteren Bir Araç Var
Ben Ticari Olarak Kullanıyorum , Ön Takım Dışında Bir Şikayetim Yok. Oda Benle İlgii 1.5 Senedir Amortisörler Bana Göre Patlak Ustaya Göre Değil. Benim Aracı Bana ÖGretmeye Kalkıyor Bu Sefer 100 Liramı Ortaya Koyacam 2 Tane Ön Amortisör Alacam.
Yeni H100 Kamyonet İse Bahsettigin Araç Evet Fena Değil 2.5 Sene Kullandım.. Ama Starex Gibi Güven Vermiyor. H1 İse Bambaşka Ona Laf Yok
bizde 2006 h100 vardı 2011 le değiştirdik.2011 daha iyi yol tutuyor gibi.arkası boşken daha yüksek hızlara çıkabiliyorsunuz.