Arkadaşlar 2007 Starex CRDi araç aldım 1 hafta oldu.araci ilk aldığım gün sağ alt torpidonun altından role sesi gibi bir ses çıt çıt ses geldi takılı kalmış gibi saniyeler sonra stop ediyor her zaman yapmiyor yalnız 120 km hizlada gidince yapıyor 40 km hizlada gidince yapıyor özellikle motosr sicakken yaşadığım bı olay.sonra bı kaç Marsa basınca düzeliyor 5 10 km sonra tekrarliyor bazende 3 gün boyunca yapmiyir bu arizayi.bi kaç yere gösterdim bilgisayara bağladılar arıza ışığı yanmıyor bilgisayarda hatada vermiyor.basina gelen bu durumu yaşayıp yardım edebilcek kimse varmıdır?
Krank sensörü degisti orninal parça ile ve çözüm olmadı malesef başka bir sıkıntı var araçta çözülmüyor kimsede bulamadi
Hep ezber iş sensörlerden bir veri eksik geliyor beyine ve stop ediyor. Bunları anlamak için tüm sensörleri bilmek lazım. Sensörün çalışıp çalışmadığını kontrol etmek gerekli.
10 gündür bu işle uğraşıyorum İlk krank sensörü degisti İmmobilizer musuru değişti 4Enjektör revize edildi Rail sensörü degisti Mazot basınç sensörü degisti Tam oldu herşey 3 gundur ayni sorun yapmiyor düzeldi derken bugün tekrar aynı sorunu yaşadım.sag torpidonun alt tarafta tık tık role sesi gibi birşey takılı kalmış gibi ve araç gaz yemiyor bu sesi duyunca sonrasına kendi kendine stop ediyor.arkadaslar nolur yardım bu sıkıntıyı daha önce yaşayan oldumu parça degistirmekten maddi manevi olarak çok zorlanmaya başladım artık.arabayi kapatip 2 3 dakika bekleyince tekrar araç çalışıyor ve 10 15 dakika sonra tekrar aynı sıkıntı yi çıkarıyor
Yok usta onlara baktirmadim bayram tatili girdiği için yatiramadim arabayı bu hafta baktiricam dediklerinede