slm arkadaşlar ben 2007 model starex crdi var ve 2 defa rail sensörü yaktı servis kötü yakıtdan olduğunu söyledi. en son değiştiklerinden sonra euro dizel kullanmaya başlatım 6 ay boyunca sorunsuz kullandım ama şimdi tekrar aynı sorunu yaşadım ve arab yolda giderken aniden istop ediyor bu şimdiye kadar 2 defa oldu servise dün gittim tekrar yakıtdan olduğunu söyledi. bende opet müşteri hizmetlerini aradımvearaçı kandilerinin test edeceğini söyletiler ve onları bekliyorum şuan daha önce başına böyle bişey gelen varmı varsa banacevap yazabilirmi..
Konu "Teknik Sorunlar ve Çözümleri" bölümüne taşınmıştır. Başlık açarken buna özen göstermeliyiz https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
Daha önce hiç böyle birşey duymadım yanlız crdi starex i kullanırken bir kez euro dizel almadım pompacı yanlış anlamış veo mazot bitene kadar araba öksürüyordu gaz işlemiyordu ve performansı da çok düştü ama o mazotu bitirdim bi daha euro dizelden şaşmadım şaşmamda çünkü bu aracın ilacı bu dikkat edeceksin hassas teknolojik bir motordan bahsediyoruz sen euro dizel aldığını düşünürken belki de sana başka ucuz kaçak mazottan veriyorlar ne bilebilirsin o yüzden sürekli güvendiğin bildiğin bir yerden deponu fulle bence en sağlıklısı bu.