Kısa şase 2005mod.Starexe çelik jant taktırmayı düşünüyorum. Bu araçların bijon aralığını bilen varmı birde model yılına göre farklılık gösteriyormu?
Alayı 5x120 Dir.. Transportera Uyanlar Bunada Uyuyor.. 5x120 Bijon Aralıgı Bmwlerde Bulunu Bmw Jantlarıda Olur
peki sizlerin tercihi ne olur 15 mi 16 mı? 17 sormuyorum bile çünkü yuvarlak hatlı bir araçta çok emanet duruyor, at arabası tekerleği gibi !
17 Olur Ama Bu Ebatta C Tipi Lastik Bulamazsınız. 16 Alıp C Tipi Lastik Takabilirsiniz Yada 17 Alıp Binek Lastigi Takabilirsiniz
17'ye pek sıcak bakmıyorum zaten. Araçlayük taşımadığım için c tipi de kulanmayacağım tercihim H tipi bir lastik ama ebat olarak 205 ile 215 taban arasında kararsızım . Konfor ve tasarruf bir arada olan lastik öneriniz varmı
Ben olsam 16 inç alaşım cant kullanırdım,tabi 5*120 ebatlar sıkıntı olabiliyor.Lastik için konfor aranıyorsa yumuşak lastik tercih edilmeli,tasarruf içinde gereğinden daha geniş lastik kullanmamalı,bence Starex için 205 taban ideal.Ben Mıchelin tercih ettim konforda ve tasarrufta kendini kanıtlamış, memnunum.