Arkadaşlar aracım starex crdi ayna ısıtma sürekli çalışıyor tuşa basıyorum kapanmıyor sürekli ışığı yanıyo ayna ısıtıyo arka cam rezistansı çalışmıyo elektrik çiye götürdüm bulamadı başına gelen varmı sonra çözümünü bulan
Merhaba, sistem aktif ve lamba yanıyorsa arka cam rezistansı da çalışmalı, tamamen paralel bağlılar. Düğmeye bastığınız halde çalışmaya devam ediyorsa rölesi yada düğmeniz bozuktur. Arka cam rezistansı kopuk olduğundan çalışmadığını sanıyor olabilirsiniz.
Düğmeye basıyorum ama ışığı yanmaya devam ediyo önceden düğmenin soketini sökmüşler ama düğmenin soketi takılı olmasa dahi çalışıyodu
düğme irtibatı olmadığı halde yanıyorsa röle bozuktur/takılı kalmıştır yada bcm içindeki röleyi süren transistör bozulmuştur.
Düğmeye basıyorum yanıyo sürekli ışığı önceden düğmeye takılı değilkende çalışıyodu arka camda cam filmi var ondan çalışmıyo
Düğme basılı değilken de mi çalışıyordu . Orayı tam anlayamadım . Şu an bassanda basmasanda çalışmıyor öyle mi ?
Reis önceden soketi sökmüşler ama ayna ısıtma gene çalışıyodu şimdi soketi taktım ışığı yanıyor gene çalışıyo kapanmıyo bir türlğ