herkese keyifli forumlar öncelikle arkadaşlar bugün otoparka aracımı calıstırmaya gittim ama calıstıramadan geldim aküm zayıftı zaten şimdi şart oldu kar yagısı durdugu gıbı takvıye yapıp starexi çalıstıracam akümü değiştircem sizden starex için akü tavsiyesi istiyorum bırde kac amperlik akü var starexlerde
Ben geçen sene aldım Mutlu aslında 100ah daha iyi amaben çok uygundu 90 ah ters kutup taktım.Kitapçıktada 90da yazıyor zaten.Tabiki 100lük daha iyi.
teşekkürler ali abi üstündeki zaten mutlu akü bende öle düşünüyordum ama burda fikir almak istedim önce
Kitapta 90 Yazıyor Ama Üstünde 100 Ah Var. Şu Zamana Kadar Hiç Akü Değiştirmedim. Yatan Bir Araba Değil Sonuçta , O Yüzden Akü İhtiyacım Olmadı . Marka Konusunda Fikir Veremeyecem Geçen Ay Şirketin Palio Ya Mutlu Aldık Güzeldi
Bence Türkiyede Mutlunun üstüne akü yok.Bir kere eski bir aracıma arkadaşın ısrarıyla ucuz akü aldık ama malesef suyu kara olduKolay gelsin kardeşim.
valla benım arac daha cok otoparkta oldugu ıcın ıse gıderken falan cıkarmıyorum daha ızınlı oldugumda ugrasıyorum bırazda ondan