Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

starex 9+1 crdi

'Starex Forum - Club' forumunda starexcrdi tarafından 22 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. starexcrdi

starexcrdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar merhaba herkeze selamlar ben umit forma yenı uye oldum .
    starex 2006-2007 arası crdi hususi bi araç arıyorum 9+1
    bu araçalr hakkında bazı konularda form sayesınde fıkır sahıbı oldum ama tam ve net bı şekılde ögrenmek ıstıyorum 16-17 000 lıraya ama söylentıler kafa karıştırıcı tcı duşunmuyorum çok yaktıgını bılıyorum istanbuolda oturuyorum crdi modelının şehır içi yakıtı ne kadardaır bunu ögrenmek ıstıyorum yada kaç lıtre yakar 100 kmde yardımcı olursanız sevınırım 9+1 alıcam konforu nasıldır orj. mınıbus almak ıstıuyroum sonradan açma dgl sallar hoplar falan fılan dıyolar makaslı oldugu için dogrumudur yada ne kadar dogrudur ve tavsıye edermısınız şimdiden saolun cvplarınızı beklıyorum ınş. her sorunda bırbırımıze yardımcı olucamız gunler olur saygılar

2. sazlı

sazlı Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    aramıza hoşgeldin.bende tci var şehir içinde 10-12 lt yakıyo.crdi de yaklaşık okadar yakar.

konforlu bir araçtır.hele ön takımları taş gibidir.tık ses gelmez.şoförü yormaz taksiden artıları bile vardır bu konuda. yalnız makaslı olduğundan sallaması doğrudur.ama yükünü aldımı oda biter.zaten aracın tek noksanlığı o.

alırsan şimdiden hayırlı olsun

3. starexcrdi

starexcrdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkur ederım cvp verdıgın için saol

4. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Kararınız hayırlı olsun Starex ile ilgili sorularınıza tecrübe ettiğim kadar cevap vereyim araç büyük motoru ve kasasına göre çok yakmamaktadır özellikle ş.dışı çok avantajını görürsünüz7 litreye düştüğü bile oluyorş .içi tüketimde tcı ler crdi lere göre daha fazla tüketir crdi ile ort. 10 lt yakarsınız makas konusuna gelince sazlı abimizin de söylediği gibi starexler arkadan makaslıdır ve yüksüz olduğunda biraz sert gelebilir ama bi kaç kişi veya bir miktar yük ile araba oldukça oturaklı ve konforlu bir kılığa bürünüyor bu söylediğim orjnal minibüs olmayanlar için geçerli yani siz zaten 9+1 orj minibüs düşünüyorsunuz ve onların makasları daha konforlu bir sürüş sunuyor boşta olsa minibüste zıplama vs dert etmeyiniz,başka sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırız.

5. munur69

munur69 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hoşgeldin..diyeyim.. bende yeni aldım 1 ay olmadı 2004 tcı orjinal minübüs çift renkli..sürüşü konforu çok çok güzel bence almanı tavsiye ederim...

6. starexcrdi

starexcrdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadşaalr gerçekten çok saolun kıme sorsam bana bu arabayı kötuluyorlar hiç ama hiç iyi bişeyını söyleyen yokk ben hergun ınternete gırıp arabaya bakıyorum arıyorum bulmaya çalışıyorum ben baktıkca bana guluyorlar bu araba alınırmı gıbısınden .

şimdi ben araştırıyorum arkadaşlar sizce bu araba hakkında bılmem gereken neler var ve özellıkle alırken neyıne dıkkaat etmelıyım servıse tabıkı göturucem ama bakşa dıkkat etmeme gereken hususlar nelerdır

7. konvekta

konvekta Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Ad Soyad:
    Bahadır
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    bende yeni starex kullanıcısıyım..

25 şubatta aldım aracı.. yarın itibari ile tam bir ay olacak.. minibüs..

2OO6 model TCI hususi olarak kullanıyorum.. 50 bin km civarları..

aracınherşeyinden çok memnunum. özelikkle yakıtından

kesinlikle çok yakıt tüketen bir araç degil..

güçlü torklu bir motoru sayesinde iyi bir sürüş sonrası

yakıt degerleri oldukça düşük çıkacaktır..

8. toporomboz

toporomboz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    İLHAN DEVRİM
    Yaşadığınız Şehir:
    48-MUĞLA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    merhaba herkesin sözlerine bakmayın bence yerinde bir karar vermişsiniz.aracı bulduğunuzda yetkili hyundai servislerinden birinde ekspertiz yaptırabilirsiniz mekanik karoser boya ile ilgili size yazılı imzalı ekspertiz raporu veriliyor 50-100 tl gibi ücreti var..ilk sahibinden bulmaya çalışın-servis aracı olmasın tur aracı olmasın bazen aile için kullanılanları var onu denk getirmeye bakın servis aracı ise içinden belli olur yıpranmıştır kilometrede çoktur....crdi---tci sizin tercihiniz en azından fiyat farkı var ama teknoloji olarak crdi derim......herzaman söylediğim gibi starex verilen her kuruşu hakediyor...kazasız günler dileğiyle

9. starexcrdi

starexcrdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkur ederım saolun dedıgınız gıbı turlarda ve servıslerde kullanılan araçlardan uzak durmaya çalışıyorum bulursamda servıse sokucam baktırıcam .

10. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    2.el bi araç alacaksanız ve bu da bilmeyen her insanın hakkında atıp tuttuğu modellerden biri olan Starex ise ilk önce bütün olumsuz sözlere kulan tıkıyacaksınız ve gerçek kullanıcılarından bilgi alacaksınız tabiki aracıen iyi şekilde anlamak istiyorsanız test edeceksiniz ve fiyatına göre çok iyi bir araç olduğunu anladığınızda da alacaksınız.Şimdiden hayırlı olsun.
    Düzenleyen : Davtor

11. akinaci

akinaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    ABDULLAH
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Starex CRDI(1997-2008)
    ALLAH gönlünüze göre versin.
    sahibinden com ilan numarası:<b style="color: red; font-size: 14px; padding-right: 10px;">23304788 lütfen bakınız.[/b]

12. starexcrdi

starexcrdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    işte bu araç on numara yaa iş böyle bışey arıyorum ama ordakı fıyat baya tuzlu 16 17 arası böyle bışey arıyorum inş. bulurum temz

13. toporomboz

toporomboz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    İLHAN DEVRİM
    Yaşadığınız Şehir:
    48-MUĞLA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    mrb;
    gördüğünüz araç 10 numara değil :)
    içi yıpranmış dikkatlice bakarsanız sürücü koltuğu muhakkak söküldü veya yırtık oluşmuşki deri kaplanmış orjinalliği gitmiş ....ve fiyatı yüksek ... ayrıca sizin dediğiniz gibi 16-17 arası 2005-2007CRDİ 140 BGbüyük söylemiyim ama imkansız (acil ihtiyaç hariç)TCİ 100bulursunuz...16-17 civarı daha önce yazdığım gibi servis-tur minübüsü çok km li araç bulabilirsiniz...bence bütçeniz 16-17 civarı ise CRDİ aramakdan vazgeçin ihtiyaçdan veye acil haricinde 40-70 bin km arasında bulmak imkansız gibi....2005-2007temiz crdi 19500-22000 arası bulabilirsiniz...2.el araç birazda şans...... şansınız bol olsun ama bulduğunuzda kesin 50-100 tl verip yetkili servisden imzalı onaylı ekspertiz raporu alın içiniz rahat etsin......

14. starexcrdi

starexcrdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bakalım artık hayırlsı belkı denk gelır

15. starexcrdi

starexcrdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar ben bışey ögrenmek ıstıyorum bu crdi motorlar kaç yılında starexlere konulmaya başlandı 2003 model araçlarda bıle crdi dıye yazmışlar ılanlarına ben 2005 ten sonra dıye bılıyordum ama nedır dogurusu

16. starexcrdi

starexcrdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bi kaç araç buldum sahıbınden.com da bide siz bakın dıye fıkır alım dıye sıze danışmak istedim
    1-) 22671018
    2-)22634873
    3-)11928720
    4-)16555737
    5-)23013380
    aradıgım fıyat aralıgında bunları bulabıldım bıde sız bakın hangısi alınır yada tavsıye edersınız ve neden

17. tolgakmg

tolgakmg Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    93
    Ad Soyad:
    Tolga
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    İyigeceler.
    starex CRDİ modeli 2003ortasında türkiyeye geldi.... O yüzden nadir de olsa karşılaşılıyor.

Ama starex TCİ olup 140hp olanı yoktur. 2003 yılında crdi olanlar Türkiye'ye geldiğinde TCİ olanlarla karıştırılıp bazı ruhsatlarda TCİ 140hp olarak işlenmiştir.

Starex'in CRDi mi TCİ mi olduğunu anlamak için, yağ çubuğu motoru açtığınızda sizin sağınızda duruyorsa TCİ solunuzda duruyorsa CRDİ olarak KESİN teşhis koyabilirsiniz.

18. toporomboz

toporomboz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    İLHAN DEVRİM
    Yaşadığınız Şehir:
    48-MUĞLA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    1.araba km çok fazla içide görünmüyor ?
    2.araba eğer 9+1 ise çakma minübüs sizin aradığınız değil ...
    3.araba görünmüyor kalkmış herhalde yada numara yanlış
    4.araba km fazla içi görünmüyor?
    5araba bence km rahatsız etmezse sizi makul gibi kuaföre girmiş temizlenmiş +kadife döseme var ..
    bu arabaların bu kadar ucuz olmasının sebebide 120-165 bin kmde olmaları oldukça fazla km bence profesyonel kullanılmış gibi nerdeyse yılda 30-35 bin km...!!!!!! bence siz bütçenize göre TCİ 70000 KM Yİ GEÇMEYEN BİR ORJİNAL MİNÜBÜS BAKIN CRDİ de ısrar etmeyin derim...UCUZDUR VARDIR İLLETİ PAHALIDIR VARDIR HİKMETİ lafını boşuna dememişler.....hoşçakalın

19. starexcrdi

starexcrdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2. sıradakının orjınal mınıbus olmadıgını nereden anladınız

20. toporomboz

toporomboz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    İLHAN DEVRİM
    Yaşadığınız Şehir:
    48-MUĞLA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    slm;diğerlerinden farkını görmedinizmi orj olan tamponlar ve yan kaplamalar farklı renkde olur--jantlar alüminyum olur--içi ön konsol maun kaplama olur biraz dikkat ederseniz görürsünüz........yineliyorum eğer acil ve ihtiyaç değilse 20000 tl altında max 60-70 bin km de bulmak büyük şans bulursanız işte kmsi 120-165 binde olur iyi kullanılmamışsa 200000 kmde motoru elinize alabilirsiniz iyi bakımlı crdi için servis 300000 km gider diyor ama alacağınız araba 120-165 bini 4-5 senede yapmışsa biraz düşünmekde yarar var.....bugün sahibinden com da vardı bir araba 2006 23000 tl ama km si az ve düzgün görünüyordu....hoşçakalın

Bu Sayfayı Paylaş