slm arkadaslar ben 2007 crdi 140bg starex almayı dusunuyorum ama 2005 biraz daha ucuz uzun ve kısa sase ? yakıt tuketimi? yılıık vergisi-muayenesi vs masrafı? servis ucreti? yedek parcası? motorun elektirikli enjeksiyon olmasını avantajları neler? starexlerin 2005 2006 2007 modellerini rahat satabilirmiyiz alırken kac km de almalıyız? starexler kac binde motor istiyor?? 2005 2007modeller fiyatı ve arasındaki fark nedir? formu arastırdım ama net bir bilgiye ulasamadım yardımcı olursanız sevinirim tskk
valla 2005le2007 arasında pek fark yok temizini buldunmu kaçırma. motorları kullanıma bağlı 100.000 dede motor isteyebilir 500.000 dede aracın temizliğine ve motorun sesine bi bak almadan
yaklaşık değerler Hyundai Starex L (100BG) (2.5 lt Turbo<a href="#" target="_blank">dizel Intercooler Motor) Şehir içi- 280-300 bin Şehir Dışı-250 bin Hyundai starex CRDİ (140BG) (2.5 lt Co<a href="#" target="_blank">mmo n Rail Turbo<adklik id="adklik4">Dizel</adklik>) Şehir içi : 200-250 bin Şehirler<a href="#" target="_blank">ara sı : 180 bin
Bu Verdiginiz Degerler İmkansızhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif Ben Şehir İçi 25 Kuruşu Göremedim 20 Kuruşu Uzun Yolda Bile Göremedimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif Bence Bu Degerler 2-3 Sene Önceki Degerler
slm arkadaşlar.aranıza giresun dan yeni katıldım.ilk starexim.2005 model otomotik vites crdi 140 beygir.aracım ortalama 410 tl civarıda yaktı.depoyu fulledim.pompa atmasıyla degil borularına kadar.440 km yaptım tekrar aynisini yaptırdım ayni istasyon ayni pompacıya 180tl aldı.aracım çokmu yaktı.ayrıca 1900+2100 devir aralığında kullandım.daha azaltmak için önerileriniz ne olur.herkese saygılarımı sunarım.formda acemiligim kusurumvarsa özür dilerim.
beyler benim crdi space s km de şehir içi 400 500 bin yakıyo sürücüden mi kaynaklanıyo yoksa benim canavarda bi sorunmu var ?????
400 500 bin nedir? 100 km'de kaç litre yaktığını veya bir litreyle kaç km gittiğini söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz.
40 Kuruş Eder 10.5-11 Litre... Mazot Olmuş 3.6 3.7 .. Bunla Binek Araba Gibi Devir Çevirip Arabalarla Yarışmaya Kalkılırsa 11 Litrede Yakar 13 Litrede.. Minibüs Panelvan Bu Sonuçta Amacı Belli
MUTLAKA OKUYUN ARKADAŞLAR ARACIM ****27 KURUŞ **** YAKIYOR arkadaşlar kolay gelsin öncelikle merhaba bende aranız yeni katıldım. 20 mayısta2011 de 2005 tci aldım. yakıt problemini bilmeyen yok bi deniyip bakayım ne yakıyor bu araç dedim ve denedim km ye 54 kuruş yaktı. bana dediler filtreleri değiş azalır 4 filtreyide değiştim . denedim 64 kuruş yaktı km de servise tekrar gittim ve durumu anlattım aracı serviste bırakmamı istediler kontrol etmeleri için tmm diyip bıraktım servise araç ta problem olmadığını yanlz motor pompası ve enjektörler kontrol için trbzona göndermeleri gerektiğini söylediler tmm dedim gitti geldi enjektör memeleri bitmiş 4 düde değişti motor pompası içerisinde baya bişeyler değişmiş. nitekim sonuççççççççç arkadaşlar inanılmaz bişey aracım 27 kuruşa düştü Excellium Eurodieselmazot lt fiyatı 3.68 tl araca bak seni üzmesinnnnn.
selam arkadaşlar samsundan depoyu fullledim istanbula geldim yani 60litre 740 kilometre yaptı arac starex 2004 140lık crdi sizce yakıt iyi mi yoksa fazlamı yaktım
bence aracın torkunu ıyı kullanmak lazım crdi starexler ozellıkle yuksek vıteslerde fazla devır yapmadan suratı muhafaza edebılıyor ve bu aracın az yakmasına olanak sağlıyor dıye bılıyor ve uyguluyorum sonuc tatmınkar tork sayesınde aracın gazına dokunmanız dahi suratı korumak ıcın yeterlı oluyo gaza abanmanın manası yok