Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Stabilize yolda gelen sesler - Garantiden Direksiyon Kutusu Değişti

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda AdemOcakli tarafından 1 Eylül 2013 tarihinde açılan konu

1. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    Uzun süredir ön takımlardaki seslerden şikayetim vardı Uçar oto da şikayetimi dile getirdim ama usatlar anlayamadı daha doğrusu anlamak istemidler sanırım çünkü benim şikayetim stabilize yollardaki tıkırtılar idi test yapan usata asfalt yolda test ettiğinden sesi alamadı ısrarlarıma rağmen de stabil bir yola girmediği için bir türlü sorunu çözemediler ve ben bu şikayet için uçar otoya üç kez gittim son gidişimde de oldukça sinirli ayrılmıştım o şekilde Rizeye gittim, Rize merkezde servisin yanından geçerken birde orda göstereyim dedim ustaya derdimi anlattım araca bindi hemen stabilize bir yol bulup aracı o yola sokto yola girişinden 30 saniye sonra geri döndü ve teşhisi koymuştu vaktin varsa hemen değiştirelim dedi yaklaşık iki saat sonra da arabamı direksiyon kutusunu değiştirerek teslim etti.
    Bu vesile ile burdan Rize Meteler servise teşekkür ediyorum.Servisn önemi ustanın önemi böylece ortaya çıkıyor.
    Arkadaşım Kerimin arabasındada aynı dert vardı ve aynı teşhisle aynı işlem onada yapıldı şimdi araçlarımız çok daha sessiz,Bu arada kutup başlarında tespit edilen bir fabrikasyon hata yüzünden servise giden her Elantranın kotup başları değiştiriliyormuş onuda hallettiler sağolsunlar.
    Bu tür bir şikatetiniz varsa ustalara karşı ısrarcı olup bozuk bir yola sokmakta yarar var yoksa anlamıyorlar.

2. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    Geçmiş olsun abi umarım bir daha sıkıntı yaşatmaz.

3. ftamirci

ftamirci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Faruk Tamirci
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    benim elantrada aynı sorun vardı. geçen hafta ön-arka amortisör ve yayların değişiminden sonra usta yol testine çıktı, bahsettiğiniz bozuk ve stabilize yolardaki alttan gelen tıkırtı sorununu kendiside gördü. garantiden direksiyon tıkırtı burcu değişti.
    burada servisin yaklaşımı çok önemli. kimi servis veya servis çalışanı sorun yok diye baştan savıyor. kimiside hem görev bilinci, hemde müşteri memnuniyeti açısından hemen sorunu çözme yoluna gidiyor. iyiki varsın ata Hyundai ve servis çalışanları.

4. mgk19

mgk19 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    354
    Ad Soyad:
    Gökhan Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Aynı sorun benim araçtada var.Test için verdiğimde adam asfalttan dışarı çıkmıyor sonrada sorun yok diyorlar.kaymak gibi asfaltta murat 131 dende ses çıkmaz:rolleyes: Bir ara tekrar götüreyim yine baksınlar.Adem abi sanada hayırlı olsun eminim bozuk yol performansı güzel olmuştur aracın.

Bu Sayfayı Paylaş