arkadaşlar iftara kadar napim nasıl vakit geçirim diye düşünürken uzun zamandır yapmak istediğim iç camurlukları boyamak aklıma geldi. neyse aldım elime siyah sprey boyamı gazetemi başladım boyamaya.... iş bitti pırıl pırıl çıktı derken bir baktım gazetelerin arasındaki yırtıktan boya sızmış, öyle çok rahatsız etmemekle beraber benim gibi titiz bir adamı rahatsız eder oldu şimdi kafama takıldı bile... size sormak istediğim bu 1cm2 buyuklugundeki bu sprey kalıntısını neyle cıkarayım.. gazyağı, benzin, tiner vb uygulasam boyanın yapısını bozar mıyım daha kotu olur mu yada küçük bir pasta mı çeksem şimdiden teşekkürler.. yardımlarınızı bekliyorum...
Çamurluk boyası orjinal ise sentetik tiner bişey yapmaz orjinal boyaya ama pamukla dikkatlice yumuşakca silmek lazım Köksal hocam görürse yardımcı olacaktır ama pamukla sentetik tiner denenmeli bnce
eyvallah fatih hocam bugun fotografını çekim bir paylaşayim o zaman daha net şeyler söylenir herhalde...
murat hocam aynen dediğiniz gibi yaptım ama tiner yerineıslak bez ve çok az pasta sürdüm hiç zorlanmadan gecti yorumlarınız için teşekkürler.