gece mavi metalik hyundai accent aracıddaki çizikleri spray boaya ile giderilebilrimi ççizikler morelimi bozuyor astar gözüktüğü için pasta ile geçmez dediler en makul şekilde hlletmem lazım lütfenyardım edin spray boyayla çizikleri silebilirmiyim renk turarmı mavi spraylar bnim araca uyarmı gece mavi araç:
sprey boyadan kastınız nedir.? profesyonel değilseniz yapmanız zor.. rütuş yapıp pasta ile düzeltirseniz biraz şansınız var..
Servise gidip o bölgelerde pas olusmaması için rütüs yaptıracagınızı söylerseniz 2 dk da rutus yaparlar. 2 gün sonrada ince pasta ile o rutuslu yerleri boya seviyesine getirip cila atın. En azından göze cok batmaz. Ama metalik boya asla tutmuyor. Opak boyada bölgesel boya yapıldıgı zaman cok belli olmaz. Ama metalik boyada böyle bir sansınız yok.
çizikler çokta derin değil ama astar gözüküyo ama tırnak takılmıyo kafayı yemek üzereyim yardımlarınızı beklirum:
canızı sıkmaya gerek yok..olur böyle seyler..yapıcagınız tek sey rütüş yaptırmak..yada o parcayı boyatmak..sprey boya ile olmaz..
resimde ki arac bnim arka sağ çamurluktan ön kapıya kadar resmen bilerek çizmişler: çok uzun : ön kaputta da var harita gibi resmen dalgalı dalgalı :araç kasko yok yaptırsak acaba bildiğiniz biyerde ücretsiz yaptırabilirmyiiz arkadaşlar auto king duymuştum yrdımlarınızı esirgemeyin:
Siz bnm dedigim sistemi uygulayın. rutus yaptırın oraya. sonra pasta ile bıya seviyesine getirin. Sonrada bir güzel cilalayın. Tabi mükemmel bir sonucu olmuyor ama eskisinden daha iyi olur. Ben cumartesi günü yaptım. eski rutuslu cizikleri ince pasta ile pastaladım ve cilaladım. Metalik boya, opak boya gibi renk tutmuyor. Fakat, iyi sekild erusutu yapar ve pastanızıda yaptıktan sonra iyice cilayı yedirirseniz göze gelmiyor rutuslu yerler. Yakından ve dikkatlice bakılmadıgında anlasılmıyor yani. Opak olsaydı ozmn yakından bakıldıgında bile anlasılmıyor.
Yusuf metalik boya lokal olarak yapıldıgında cok iyi olmuyor. Parca halinde boyuyorlarmıs. ince bir cizik içinde komple parcayı boyatmak olmaz.
kasko yaptırırken aracı kontrol etmezlerse ki pek etmiyorlar, daha sonra kaskodan yaptırabilirsiniz..ama önce hasarın ne kadar tuttugunu ögrenip, hasarsızlık indirimiyle karsılastırmanız gerekir.. bizim getizin ön tamponunu lokal boyadılar..boya nerden baslayıp nerde bittiğini ben çözemedim, belki bunun sebebi boyanın yenisi olmasıdır bilemiycem.. Düzenleyen : Yusuf
Meşhur Üçkağıtçı Auto Kingler Varhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif Kasko Varsa Ücretsiz Yapıyolar...
Benimde Sürgü Kapının Rayında Kazınma Olmuş Herhalde Kapı Açık Gitmişler TÜmsek Falan Olunca Kapı Sürtmüş Rayın Altına 0.25 Cm genişliğinde 10 Cm Uzunluğunda Boya Yok Çokda Göze Gelmiyor Ama Suluboya Fırçası İle Ufak Ufak Kapatacam
Gecen ay komsunun 407 sine kamyon surtmus ve aracın rengi metalik kırmızıydı. Serviste komple o tarafın boyanması lazım demişler. Sanayide ise lokal boya yaptırmıs. Gölgede anlasılmıyor ama gunes altında farklılık belli oluyor. Belki dediğin gibi boyayın yıpranmamıs olmasındandır.