arkadaşlar ben spoylerimin siyah olmasını istiyorum acaba siz neyi uygun görüyorsunuz folyomu boyamı neyi tercih etmeliyim yardımcı olursanız ve konuyla ilgili bilgi verirseniz sevinirim
Aynen katılıyorum...İncele bi istersen... https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=27152
hakkaten güzel olmuş bende folyo yaptırayım ama aklıma takılan spoyleri sökmeden tek parça halinde buruşukluk kabarcık bırakmadan yapabilirlermi endişem bundan yana
hocam ne güzel ankaradaymıssınız da bak dün ben marşpiyeller için boya yaptırdım adamlar aracın boya koduna göre sprey halde boyayı 5 dk içinde verdiler bence zahmetsiz ve ucuz istersen yerinide tarif edebilirim 15 tl büyük boy araç kodlu bir sprey boya için uygun bence
ustam marşpiyerler değilde spoyleri siyah yaptırcam getz var bende kafamda bişeyler var adım adım yapıyorum temiz ve spor gürnümlü bakımli bi arabaya çevirmeye çalışıorum marşpiyerler değilde senin söylediğini kapı kolları için yapsam hiç fena olmaz iyiki söyledin teşekkür ederim
bak işte ankarada olmanın farkını hep birlikte yaşamalıyız diğer küçük illerde burda ki gibi kaliteli ustalarımız ya da yan sanayi parçalar yok ergazi de plastikten harikalar yaratan ufak köhne bir dükkanda harika işler çıkartan bir ustam var ona göndereyim isterseniz sizi spoyleri itinayle söker itinayle temizler boyar ve takar isterseniz panjurunuzda logo iptali yapar farların içini siyaha boyar ya da sorar angel yapsak mı diye bilmiyorum ankarada ufak ufak modifiye yapacam diyorsan benim gibi böyle şeylere ihtiyacın var sanırım Düzenleyen : kepuze06
aslında fena olmaz ama ben çok abartı şeylere kaçmak istemiorum farları karartmak gibi falan bir kaç folyo işlemlerim var açıkcası işte bende kimseye güvenemiorum