gunaydın arkadaslar dun benım beyaz duldule 3,5 cm eıbach taktırdım bazı resımlerde gorunce arabalar baya dusmus benımkıde duser dıye hayal edıyordum ustunde 15 jant var taktırdım pek dusme olmadı aslında bıraz moralman dusus yasadım bıde takıldıktan sonra yola cıktıgımda alttan vuruntu sesı gelyıordu tekrar geldım tamırcıye baktı sag z rot kolu gevsemıs dedı sokmeye calıstı sokemedı vıda yalama olmus dedı oda ıyıce sıktı sesı kestı yolda gıderken yayın guzellıgını anlıyorsunuz arac savurmuyor ama hafıf bozuk yollarda sankı tıkırtı yapıyor gıbı vuruyor gıbı yıne bu yayları kullanlar bole sıkayetı varmıdır acaba <h1 style="margin: 0px; padding: 0px; font-size: 20px; display: inline; font-weight: normal;"> </h1>
bilemiyorum kardeşim. benim gibi araca en büyük eklentisi spoiler olan birisi için değişik bir mesele. herşeyin orjinalinden yanayım.
Sonra Düşecek Abi O Yavaş Yavaş Yaylar Oturmaya Başlayacakhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
Sert süspansiyonda bu tür tıkırtılar hissetmeniz normal. Ama yol tutuşunda bariz bir iyileşle göreceksiniz.