Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

spor yay taktırdım

'Resimler / Yazılar / Komik / Multimedya' forumunda bozbey_26 tarafından 15 Haziran 2010 tarihinde açılan konu

1. bozbey_26

bozbey_26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    gunaydın arkadaslar dun benım beyaz duldule 3,5 cm eıbach taktırdım bazı resımlerde gorunce arabalar baya dusmus benımkıde duser dıye hayal edıyordum ustunde 15 jant var taktırdım pek dusme olmadı aslında bıraz moralman dusus yasadım bıde takıldıktan sonra yola cıktıgımda alttan vuruntu sesı gelyıordu tekrar geldım tamırcıye baktı sag z rot kolu gevsemıs dedı sokmeye calıstı sokemedı vıda yalama olmus dedı oda ıyıce sıktı sesı kestı yolda gıderken yayın guzellıgını anlıyorsunuz arac savurmuyor ama hafıf bozuk yollarda sankı tıkırtı yapıyor gıbı vuruyor gıbı yıne bu yayları kullanlar bole sıkayetı varmıdır acaba
    <h1 style="margin: 0px; padding: 0px; font-size: 20px; display: inline; font-weight: normal;"> </h1>

2. zeropoint

zeropoint Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    bilemiyorum kardeşim. benim gibi araca en büyük eklentisi spoiler olan birisi için değişik bir mesele. herşeyin orjinalinden yanayım.

3. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Sonra Düşecek Abi O Yavaş Yavaş Yaylar Oturmaya Başlayacakhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

4. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Sert süspansiyonda bu tür tıkırtılar hissetmeniz normal. Ama yol tutuşunda bariz bir iyileşle göreceksiniz.

Bu Sayfayı Paylaş