herkeze meraba.. bugün aklıma birşey takıldı aracımı aldığımda üzerinde anatomik spoiller mevcuttu gözüme pek hoş gözükmüyor söküp ısıklı spoiller takmayı düşünüyorum.Servise gidip sordum servis danısmanı sökeriz ama boya ister bagaj kapağı dedi. Acaba neyle yapıştırılmıştır ve bunu boyaya zarar vermeden nasıl sökebiliriz ??
siyah silikonla yapıştırılmıştır ve sökerken boya kalkar...Bence bu daha estetik ve sade duruyor yakışıyor artık ışıklıların modası geçti....
arkadsım sılıkon vardır ve kesınlıkle boya kalkar. bnce ısıklı yerıne anotomık spoıler tak . hm daha zarıf hem daha guzel durur. sn genc adamsın napcan. ısıklı spoılerı
ışıklı bi kaç tane gördüm gözüme daha güzel gelmişti siyah silikon var ise dediğiniz gibi bu şekilde alışmaya çalısmak en mantıklısı : ) bu arada beğenileriniz için teşekkürler.
ya bende bu spoilerden ariyorum nerde bulabilirim servise baktim isikli var 285 arti boya ucretide var bu daha guzel bence
Aynı araba ve aynı spoilera sahibim(metalik gri). Siyah slikonla yapıştırıldı arakadaşların dediği gibi. Ve yine arkadaşların dediği gibi hiç sökme gayet hoş duran bir aksesuar, ışıklıdan daha iyi. Mugam78, bys tuning Ferdiye ulaşırsan yardımcı olur.
tamamdır abilerim ellermiyorum zaten aracı satılık ilanı verdim. istiyen 2.el kısmından bakabilir ve mesaj atabilir.
tamamdır abilerim ellermiyorum zaten aracı satılık ilanı verdim. istiyen 2.el kısmından bakabilir ve mesaj atabilir.
tamamdır abilerim ellemiyorum zaten aracı satılık ilanı verdim. istiyen 2.el kısmından bakabilir ve mesaj atabilir.