dünyanın en güzel accentlerinden biri.FAcebook ta sürekli denk geliyordu.Çok başarılı gerçekten tebrik ederim
araç çok acayip bişey bide şu resimelri yüüklediğiniz iste kötü biyermiş resimlerinizin güvenliği için http://resim.hyundaiclubtr.com/index.php bu adresten yüklmenizi öneririm :RpS_thumbup:
Müthiş valla şu araba ile benimki aynı kasa nasıl denir maşallah Allah kaza bela göstermesin. ST25i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
begendim araciniz cok guzel, su izgarayi nerden bulabiliriz acaba benim arac mavi renk oldugundan siyah cok yakisir
kazasız belasız hayırlı günlerde kullanın , ön panjuru merak ettım , hazır olarak alınıp takılma mı yoksa tasarım işimi ?
Hepinize çok teşekkür ediyorum öncelikle. Sorularınıza sırayla cevap veriyim aynalar şu anda gri orjinal renginde kırmızı olan kaplamaydı. Ön panjur tamamen benim tasarımımdır hazırı yok( araç 2002 world cup edition olduğundan kendi panjuru üzerinde oynama yapılarak bu hale getirilmiştir) Allah hepimize gönlünden geçeni istediği gibi binmeyi nasip eder inş. Not: ben artık aracı bozuyorum sıra sizde