Merhaba , Öncelikle açılan konunun hiç bir şekilde ticari amaç ve menfaat içermediğini altını çizerek bilmenizi isterim,bu bir sosyal sorumluluktur ve bu sorumluluğa sizinde dahil olmanızı isterim bugün çalışırken iş arkadaşlarımdan aldığım bir maili aynen iletiyorum. Ağrı/doğubeyazıtta bir ilk okulda öğrenciler için hiç bir kırtasiye malzemesi olmadığı ve yardıma ihtiyaçları olduğunu öğrendim ve 20 kişilik bir ekip olarak elimizden geldiğince yardım ulaştırmaya çalışıcaz sizleri de aramızda görmek isteriz ''HİÇBİR ŞEKİLDE PARA TALEP ETMİYORUZ'' sadece anaokulu,ilkokul 1-8 öğrencileri için kıyafet,oyuncak ve kırtasiye malzemesi gerekmektedir,illaki parayla satın alınmasına gerek yok.kullanılabilecek oranda eski tüm araç gereçler gereklidir.İçinizde hiç bir şüphe kalmaması için paylaşmak isterim ; okulun adı :Garnizon Telçeker İLköğretim Okulu-Telçeker Köyü-Doğubayazıt/AĞRI ilgili öğretmenin adı: YUNUS EMRE KARA tel :04723236036 cep:0539 639 46 10 Bana ulaşmak isterseniz Özgür ismail DEMİR iletişim :05368562923 Unutmayın bizim çocuklarımız kardeşlerimiz elinin tersi ile ittiği şeyler ordaki kardeşlerimiz için bir hayaş bir ihtiyaç,duyarlılığınızı bekliyorum.
valla çok isterim ama ben benim köyüme 3 4 senesi var kırtasiye malzemelerimi yolluyorum. Erzurum şenkaya ormanlı köyüne... elimde bulnmuyor o yüzden eski kitap kırtasiye malzemeleri Düzenleyen : Koruycu