Arkadaşlar merhaba, Sony XS-GTR121L marka model subwooferı almayı düşünüyorum ama hakkında bilgisi olan veya bana aşağıda sayacağım sisteme yakışacak ve tecrübelerine dayanarak derin-kaliteli bas alabileceğim bir subwoofer ile ayrıyetten bir de stereo amfi önerebilecek olan var mıdır? (Bütçe 400-450 TL) Teşekkürler Teyp : Pioneer Deh-x3650ui Mono Amfi : Sony XMGTR3301D Class D Mono 1100W Ön Kompenant : Jbl Gto 6508c 210 Watt Arka Oval : Pioneer TS-A6975S 500W Subwoofer : ?? Stereo Amfi : ??
Sony'ler hikaye alacaksanız Jbl yada Kicker tercih edin. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Açıklamadan hikaye demişsiniz ama hiç dinlediniz mi bahsettiğim subwooferı ? Birde dinlediğiniz model verebilir misiniz? Çünkü jbl ve kicker model-fiyat olarak derya deniz yani.
Fiyat tuzlu ama Kicker Comp-Vx yada L7 bomba subwoofer'ler tabiki bütçe meselesi yerine Comp-Vr 40 cm olmak şartıyla alınabilir Sony'den çok daha tok vurur. Sony,Pioneer, Violence , For-x gibi markaların subwoofer'leri fasa fiso... GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birde şu var hocam şimdi sistemden beklentiniz nedir sadece içerideki ses kalitesi artsın diyorsanız size Kicker Es yada Jbl GT4 serisi bile yeterli gelir ama ileriye yönelik düşünüyorsanız Jbl yeterli gelmeyebilir o yüzden Kicker Comp-Vr yada ona yakın güçte Boss , Cadence gibi markalara yönelin. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sonynin subwooferı nasıl fasa fiso ya bırakın allah aşkına tamam görecelidir ama bu size o markayı kötüleme hakkınıda vermez ayrıca sonynin subwooferı ne fasa fisodur nede çok iyidir
Tepki biraz sert olsada genel anlamda istekleri karşılayacak bir ürün değil daha önce 30 cm olanını 4x100'lük 4 kanal amfide 2 takım 16 cm crunch component ile denedik hiç verim alamadık onun üstüne macoustic 1000.1 mono amfi ekleyip denedik hala 2 takım component'e yeterli gelmedi yinede daha sonra 40'lık Kicker Es bağladık darma duman etti. Tabi ölçü aynı değil ama yinede Kicker'in 30'lukları daha tok vuruyor o yüzden tavsiye etmedim verilen paraya değmiyor. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aklımda bi de jbl gt5-12 var.arkadaşımda da var.ama sony nin rms 400, jbl in 275. O da beni sony e itiyor.bilmiyorum tabi bu rms değerlerine ne kadar kanmalımıyım.birde jbl in bu modeli hepsiburada gibi sitelerde yok malesef
O modeli tavsiye etmem piyasada çok çakması vardır ayrıca verdiği tad GT4 modelinden kötüdür yerine bulabilme imkanı varsa 1200 gti modelini tavsiye ederim. Eğer kargo sıkıntı olmaz dersen elimde orjinal kabininde eski kasa Kicker Es 154 var 30 cm sıfırdan farksız üstünde çizik yok daha önceki aracımda 2 ay kullanıp kendime 40 cm'lik çift bobin modelini almıştım yanlız kabin ve subwoofer takım olarak verebilirim normalde de satmazdım yardımcı olmak için satabilirim GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim hocam sağol valla ama bana kredi kartına en az 9 taksit lazım dediğin 1200 gti modrline bir bakayım
Rica ederim hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana kolay gelsin GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi