Sony XS-F1726SE aracımın orjinal teybine uyum sağlar mı?(yani arka hoparlörlerin yerine takılabilir mi? ) ürünün linki aşağıda verilşmiştir.yardımlarınızı bekliyorum... http://www.btsony.com/asp/product/533/Sony-XS-F1726-17cm-40-W-Oto-Hoparlor?ref=akakce&v=0.4.9
yok hocam düşünmüyorum sadece arka hoparlörler cızırtı yapmaya başladı onları değşitrmek istiyorum.Sony'i tercih ettiğim için sizlere danışma ihtiyacı hissettim..sizin önerebileceğiniz sony markalı hoparlör var mı?
NEden sony hoperlör ? Bir ürü kaliyeli ürün varken NEden Sony ? Ayrıca 16" lik hoperlör arkaya uyum sağlayacaktır. Tek hoperlör arıza yaptığına göre çiftinideğiştirmeniz gerekir.
anfi almıycaksanız.Bütçenizi bilemiyorum ancak sony jvc gibi markalar değil en azından piooner tercih ediniz.Ama bana sorarsanız ben alpine alırım.Madem anfi kullanmıycaksınız temiz ve kaliteli ses istiyorsunuz en iyi seçim alpine olur.Maddi durum çok iyi değilse en azından piooner diyorum
ana ünitede ses kalitesi ve güç için iki marka var piyasada , JVC ve PIONEER ... bu iki markadan şaşmayın ...
auto car led tamamen ses ve görüntü üzerine kurulu istanbul küçükçekmecede 0537 261 18 70 telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz