Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sonunda :)

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda onurmac tarafından 12 Temmuz 2011 tarihinde açılan konu

1. onurmac

onurmac Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar Accenti sattım söylemiştimde bayadır internee giremiyorum

2003 Model Astra Aldım 1.6 Njoy Bayrak kırmızı :)

Arabayı aldığım gibi triger, baskı balata ne var ne yok değiştirdim eve bir geldim arıza lambası yandı egzoz lambası götürdüm hava sensörü dediler 150 kaat değiştirdim iki gün sonra yine yandı götürdüm alttaki 2 numaralı sensör dediler eee dedim ben böyle işin onu değiştir bunu değiştir benzinde bin söner diyor bana e kardeşim benzinde arabaya binilir mi önemli birşey yok dediler ama araba çok iyi gidiyor titreme yok bişi yok bu lamba yanık gezsem nolurki ya :)

2. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    hayırlı olsun, biraz masraflı bir araç almışsınız sanırım
    inşallah hyundaiyi aramazsınız https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,169
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  4. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Hayırlı Olsun...
    Sorunsuz bir araçtan sorunlu bir araca geçmişsiniz allah kolaylık versin

5. onurmac

onurmac Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    İnşallah Aramam kullanan kime sorduysam sorunsuz dedilerde o lamba dışında araba çok keyifli deee taksilere bakıyorum bakıyorum yarısında o lamba yanıyor acaba önemsiz birşey mi bilemedim ben onu :)

6. emre_1453

emre_1453 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Emre CANLI
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Hayırlı olsun.Gerçekten baya masraf etmişsiniz.

7. tahirabi

tahirabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Tahir KOÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Kazasız belasız inşallah iyi günlerde kullan.Ama yanık duran bi lamba için epeyce masraf etmişsin.)) Umarım kızmadın haddim olmayarak takıldım kardeş.Hayırlı olsun.

8. onurmac

onurmac Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yok estafurullah da ben onları lamba için yaptırmadımki

Trigerin km si 10km kalmıştı babamın oğlundan almadım değiştireyim dedim
    Baskı balata bitikti
    Fren balataları geri vites lambası filan hani bineceğim için yaptırdım bunları lamba sonradan çıktı piyasaya sorun egzozla yakıtla alakalı bazı yerlerden aldığım gazla yanmıyor bazı yerlerden alınca yanıyor bende shell ve aygazdan alıyorum genelde lukoil diye biryer var ordan alınca sönüyor bitene kadar yanmıyor diğer yerlerin gazlarında yanıyor egzozda hafif çürük var belkide o yakıyor bilemedim ama motora zararı var mıdır yok mudur bilemedim arabayı biraz hesaplı aldım 18.250 ye aldım 1.000 tl de masfar ettim piyasa fiyatına geldi hani en azından o parçalardan yana içim rahat oldu iki gün sonra trigeri biter mi vs gibi soru işaretleri kalmasın dedim kafamda yoksa 20.000 liraya bütün bu bakımlarını yaptığını idda edenlerde vardı ama içimde yine kuşku olacaktı o yüzden böylesi cazip geldi birde arabanın kırmızı olması ayrıca cazip geldi :) lamba işi tek sorun :)

9. cellini

cellini Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    hakan küçükyörük
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    hayırlı olsun. daha aldığınız

gün arıza lambası yakması iyiye işaret gibi görünmüyor.umarım daha fazla masraf çıkarmazhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

10. tahirabi

tahirabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Tahir KOÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    İnşallah ağız tadıyla ve keyifle binarsin kardeşim.Sen şimdi rahat durmaz bi de modifiye çekersin ona ))

11. onurmac

onurmac Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Benim bir müşterim opel servisi özel servis hani bayada iyiler adamın dediği opellerin çoğu lpg den dolayı yakar benzinde kullan söner şimdi ben sana binlira daha harcatsam tüp tesisatı yenilesek bir süre sonra yanmamasının bir garantisi yok birşey olmaz dedi ama işte soru işareti bende niye yanıyor ya bişi olursa şimdi yanmıyor yarın yanacak anlamadım :)

12. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    lpg kitinin markası nedir? iyi bir ayar ve kaliteli gaz kullanırsanız bu sorunla karşılaşmazsınız
    bende çok yanardı, ayar falan derken hepshellden gaz alırım, çok sıkışırsam farklı gaz alırım, uzun süredir yanmadı

sende lpgcide bir ayar yaptır ve gazı belli markada sabitle

13. aslan7333

aslan7333 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Talip Eren
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    LPG ayarına baktırın.mutlaka zengin veya fakir karışımda kalıyordur.yüksek ihtimalle fakir olabilir,yani yakıt yetersiz kalıyordur.oksijen sensörü kolay bozulmaz,değiştirdiğiniz sensör elinizdeyse atmayın.yeniyi iade etmeyi deneyin,olmadı ikinci elden satar zararı hafifletirsiniz.LPG li araçlarda arıza lambası artık klasik olmuştur.bunula ilgili uzun bir yazım vardı,bulayım buraya yapıştırayım...

14. onurmac

onurmac Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Tomatottomu ne tomato öyle birşey ismni birtürlü ezberleyemedim götürdüm lpg servisine italyan malıymış bu kit adam dediki çok yüksek değerler o yüzden yanıyor olabilir ama dedi ayarı yaptı çekişte hafif bir düşüş oldu sanki ama yakıt çok düştü 180 kuruşa kadar düştü araba 230 civarı yakıyordu ama rampalardaki o kükremeside azaldı gibi geldi belki piskolojik bilmiyorum benzine alıyorum aynı rampada çok bir fark göremedim o gaz ayarından sonra lamba aldığım gaza göre sönmeye başladı çankayada lukoil var birtek ordan aldığım gazda hiç yanmıyor lamba :) valla artık gidip ordan fullicem sorunun çözümü bu gibi :)

Bu Sayfayı Paylaş