Arkadaşlar Accenti sattım söylemiştimde bayadır internee giremiyorum 2003 Model Astra Aldım 1.6 Njoy Bayrak kırmızı Arabayı aldığım gibi triger, baskı balata ne var ne yok değiştirdim eve bir geldim arıza lambası yandı egzoz lambası götürdüm hava sensörü dediler 150 kaat değiştirdim iki gün sonra yine yandı götürdüm alttaki 2 numaralı sensör dediler eee dedim ben böyle işin onu değiştir bunu değiştir benzinde bin söner diyor bana e kardeşim benzinde arabaya binilir mi önemli birşey yok dediler ama araba çok iyi gidiyor titreme yok bişi yok bu lamba yanık gezsem nolurki ya
hayırlı olsun, biraz masraflı bir araç almışsınız sanırım inşallah hyundaiyi aramazsınız https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
İnşallah Aramam kullanan kime sorduysam sorunsuz dedilerde o lamba dışında araba çok keyifli deee taksilere bakıyorum bakıyorum yarısında o lamba yanıyor acaba önemsiz birşey mi bilemedim ben onu
Kazasız belasız inşallah iyi günlerde kullan.Ama yanık duran bi lamba için epeyce masraf etmişsin.)) Umarım kızmadın haddim olmayarak takıldım kardeş.Hayırlı olsun.
Yok estafurullah da ben onları lamba için yaptırmadımki Trigerin km si 10km kalmıştı babamın oğlundan almadım değiştireyim dedim Baskı balata bitikti Fren balataları geri vites lambası filan hani bineceğim için yaptırdım bunları lamba sonradan çıktı piyasaya sorun egzozla yakıtla alakalı bazı yerlerden aldığım gazla yanmıyor bazı yerlerden alınca yanıyor bende shell ve aygazdan alıyorum genelde lukoil diye biryer var ordan alınca sönüyor bitene kadar yanmıyor diğer yerlerin gazlarında yanıyor egzozda hafif çürük var belkide o yakıyor bilemedim ama motora zararı var mıdır yok mudur bilemedim arabayı biraz hesaplı aldım 18.250 ye aldım 1.000 tl de masfar ettim piyasa fiyatına geldi hani en azından o parçalardan yana içim rahat oldu iki gün sonra trigeri biter mi vs gibi soru işaretleri kalmasın dedim kafamda yoksa 20.000 liraya bütün bu bakımlarını yaptığını idda edenlerde vardı ama içimde yine kuşku olacaktı o yüzden böylesi cazip geldi birde arabanın kırmızı olması ayrıca cazip geldi lamba işi tek sorun
hayırlı olsun. daha aldığınız gün arıza lambası yakması iyiye işaret gibi görünmüyor.umarım daha fazla masraf çıkarmazhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif
İnşallah ağız tadıyla ve keyifle binarsin kardeşim.Sen şimdi rahat durmaz bi de modifiye çekersin ona ))
Benim bir müşterim opel servisi özel servis hani bayada iyiler adamın dediği opellerin çoğu lpg den dolayı yakar benzinde kullan söner şimdi ben sana binlira daha harcatsam tüp tesisatı yenilesek bir süre sonra yanmamasının bir garantisi yok birşey olmaz dedi ama işte soru işareti bende niye yanıyor ya bişi olursa şimdi yanmıyor yarın yanacak anlamadım
lpg kitinin markası nedir? iyi bir ayar ve kaliteli gaz kullanırsanız bu sorunla karşılaşmazsınız bende çok yanardı, ayar falan derken hepshellden gaz alırım, çok sıkışırsam farklı gaz alırım, uzun süredir yanmadı sende lpgcide bir ayar yaptır ve gazı belli markada sabitle
LPG ayarına baktırın.mutlaka zengin veya fakir karışımda kalıyordur.yüksek ihtimalle fakir olabilir,yani yakıt yetersiz kalıyordur.oksijen sensörü kolay bozulmaz,değiştirdiğiniz sensör elinizdeyse atmayın.yeniyi iade etmeyi deneyin,olmadı ikinci elden satar zararı hafifletirsiniz.LPG li araçlarda arıza lambası artık klasik olmuştur.bunula ilgili uzun bir yazım vardı,bulayım buraya yapıştırayım...
Tomatottomu ne tomato öyle birşey ismni birtürlü ezberleyemedim götürdüm lpg servisine italyan malıymış bu kit adam dediki çok yüksek değerler o yüzden yanıyor olabilir ama dedi ayarı yaptı çekişte hafif bir düşüş oldu sanki ama yakıt çok düştü 180 kuruşa kadar düştü araba 230 civarı yakıyordu ama rampalardaki o kükremeside azaldı gibi geldi belki piskolojik bilmiyorum benzine alıyorum aynı rampada çok bir fark göremedim o gaz ayarından sonra lamba aldığım gaza göre sönmeye başladı çankayada lukoil var birtek ordan aldığım gazda hiç yanmıyor lamba valla artık gidip ordan fullicem sorunun çözümü bu gibi