iyi olmuş iyi olmuş valla hayırlı olsun orjinal olunca noluyo sankihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif
bilgi verirseniz bende almayı dusunuyorum montaj sırasında ustanın yanında mıydınız eğer gördüyseniz detayları yazarmısınız kendim takmaya dusunuyorum kocaelındeyım bende.
İzmit sanayısınden 20tl ye aldım.20 tl yede 50 tlyede sıs farı var.Sürekli kullanıcaksan xenon türü daha sağlam sis farı almak lazım.
Ustayla birlikte yaptık. Önce ön tamponu söküyoruz. Matkapla sısfarı delıklerını sıs farı ölçüsünde delerek cıkarttık.delık kenarlarını matkap uclu zımpara ıle rutuşlayıp düzelttık.Sis farı orjınal olmadığı için sis farlarını delıklı lama ıle yerıne uygun buktukten sonra cıvata ıle sabıtledık.Usta elektirikci oldugu için fazla bilgim yok kablo role işini hallettı.direksiyon alt konsolu ve arka sis farı düğmesini söktü.sis farı düğme kablolarından yanlış hatırlamıyosm yesil renkli olandan roleye kablo cektı.arka sıs farları yakmadan calısıyor ön sis düğmeye basıldığında parklar kapalı olsada yanıyor ve kontak kapalı kapı acıkken de ıkaz uyarı calıyor.Yardımcı olabıldıysem ne mutlu.Taktırmayı dusunursen gölcuk sanayısınde yaptırdım yerını tarıf ederım.
Benım aklıma orıng yapıştırmak geldı ama işlerimin yoğunluğundan fırsatım olmadı.Bıldıgın oraya uygun hazır parcalar varsa onlardan alayım.Nıkelaj kaplıda guzel durur.